În ultima rundă, campioana din Ligue 1 s-a impus pe terenul celor de la Montpellier, scor 3-1, iar la finalul partidei antrenorul Michel Der Zakarian a avut o declarație neașteptată despre unul dintre oamenii de bază de la PSG.
Tehnicianul armean, în vârstă de 56 de ani, a criticat comportamentul lui Neymar, cunoscut deja pentru simulările sale exagerate:
"Neymar practică un joc prin care își provoacă adversarii cu abilitățile și driblingurile apoi, când este atins ușor de un adversar, începe să plângă.", a spus Der Zakarian pentru Telefoot.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733587.jpg
Nici Andy Delort, unul dintre jucătorii celor de la Montpellier, nu are nici el o părere foarte bună despre fostul atacant al Barcelonei. Acesta a mărturisit că a avut o discuție inedită cu Neymar, chiar pe teren:
"I-am spus că trebuie să trebuie să ne respectăm reciproc, indiferent de nume. Când toți oamenii te idolatrizează, trebuie să îi respecți. Asta înseamnă să fii educat corespunzător.", i-a transmis Delort superstarului brazilian.
Pentru PSG urmează ultimul meci din faza grupelor Champions League împotriva celor de la Galatasaray, programat miercuri (ora 22:00). PSG s-a calificat deja în optimile competiției de pe primul loc. A doua echipă calificată din grupa A este Real Madrid, care va juca tot miercuri, de la ora 22:00, în compania lui Club Brugge.
Ligue 1
PSG, gata să renunțe la Neymar! Parizienii au stabilit suma pentru care ar accepta să-l cedeze
27/04/2022 LA 14:37
Ligue 1
Mbappe, sfătuit cu privire la viitorul său! "Aici poate ajunge cel mai bun și poate câștiga UCL"
19/04/2022 LA 07:39