Mijlocașul campioanei din Ligue 1 consideră că Real Madrid și Barcelona, principalele urmăritoare ale celor doi coechipieri, nu vor avea puterea financiară să finalizeze tranazcțiile în următoarea perioadă de mercato, din cauza crizei financiare cauzate de pandemie.
Potrivit presei internaționale, Neymar este dorit în continuare pe Camp Nou, unde a mai evoluat în perioada 2013-2017, în timp ce oficialii lui Real Madridar sunt interesați de serviciile lui Mbappe. În ciuda ultimelor zvonuri, Herrera este de părere că bugetele celor doi granzi din Spania au fost mult prea afectate, motiv pentru care nu vor putea să achite sumele uriașe cerute pentru cumpărarea lui Neymar și Mbappe:
"În prezent nu există vreo șansă de transfer. Consider că nici Real Madrid și nici Barcelona nu și-ar permite o astfel de tranzacție, ținând cont de situația actuală. Totuși, nu sunt economist și nici nu sunt implicat la cele două cluburi.", a spus Ander Herrera, pentru El Transistor.
Ligue 1
Un prinț cambodgian oferă 100 de milioane de € pentru clubul cu cele mai multe titluri în Ligue 1
ACUM 14 ORE

150 milioane de euro pentru transferul lui Neymar

PSG a cerut în jur de 200 de milioane de euro pentru Neymar vara trecută, însă acum ar putea accepta și 150 de milioane de euro, ținând cont că înțelegerea cu atacantul brazilian se încheie în 2022.
PSG a fost deja declarată campioană în Franța însă brazilianul își dorește să câștige UEFA Champions League înainte să se întoarcă la Barcelona. Neymar consideră că aceasta ar fi cea mai bună cale pentru a-și asigura transferul mult dorit pe Camp Nou.
Șeicii lui PSG au investit masiv în lot de când au preluat clubul în 2012, iar președintele Nasser Al-Khelaifi a declarat public că dorește ca parizienii să cucerească prestigiostul trofeu. PSG s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League, după ce a eliminat Borussia Dortmund în optimi.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 17 ORE
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
20/09/2021 LA 18:15