Dacă în vara trecută revenirea lui Neymar la Barcelona părea o certitudine, acum cel mai scump jucător din toate timpurile nu mai este cu gândul la transfer. Neymar a vorbit cu cei de la Globoesporte despre obiectivele sale în acest nou an.
Obiectivul meu pentru 2020 este să câștig tot ce pot cu PSG și Brazilia. Să am noi provocări, să ajung în finala UEFA Champions League și să câștig din nou Copa America. Poate fi anul lui PSG. În ceea ce privește lotul echipei, de când sunt aici este cel mai bine pus la punct, cel mai puternic din toate punctele de vedere Da, avem o șansă. PSG nu a câștigat niciodată Champions League, dar vom lupta să câștigăm totul. Știm calitățile noastre, calitatea echipei și sperăm să fim acolo când se va decide.

Neymar nu se mai gândește la plecare și vrea totul cu PSG: "Poate fi anul nostru în UCL!"

Ligue 1
Informații de ultimă oră despre accidentarea lui Neymar! Ce mesaj a postat fotbalistul după meci
ACUM 19 ORE

Anul 2019, unul dificil pentru Neymar

Neymar a vorbit și despre sezonul precedent, unul în care a jucat destul de puțin din cauza accidentărilor.
2019 a fost un an dificil pentru mine din toate punctele de vedere, profesional și personal. A fost un an de învâțăminte. Am fost accidentat și a trebuit să îmi revin. Apoi am fost din nou lovit. Chiar dacă pare un an pierdut, am învățat multe, am căpătat experiență
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748670.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Victorie pentru PSG la debutul lui Ramos! Neymar a ieșit de pe teren pe targă după o accidentare
ACUM 21 ORE
Liga
Ce lovitură! Un star de la Barcelona își negociază transferul la PSG! Ar putea pleca gratis în 2022
IERI LA 16:09