Neymar este cunoscut nu doar pentru că este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, ci și pentru tatuajele care îi împânzesc corpul.
Starul brazilian și-a tatuat pe corp un mesaj prin care dorește să arate cât de mult își dorește să câștige de fiecare dată când intră pe teren. Acest gest pare ca un răspuns pentru numeroșii săi critici, care l-au acuzat de indolență în dese rânduri în ultima vreme.
"Oamenii nu înțeleg cât de încăpățânat sunt să câștig", se poate citi pe coapsa piciorului drept al brazilianului.
Ligue 1
De ce transferul lui Neymar la Barcelona este imposibil de realizat - Cerințele starului brazilian
14/04/2021 LA 17:22
Neymar își va afișa în premieră noul tatuaj chiar în această seară, când PSG joacă în deplasare cu Bayrn Munchen, în prima manșă a sferturilor Champions League.

Neymar visează la revenirea la Barcelona! Starul brazilian vrea să joace din nou cu Messi

Potrivit cotidianul As, atacantul brazilian ar fi întrerupt negocierile pentru prelungirea înțelegerii cu campioana Franței. Motivul? Dorința lui de a reveni la Barcelona.
Recent, Andre Cury, unul dintre oamenii de încredere ai lui Neymar, a dezvăluit că internaționalul de 29 de ani își dorește să îmbrace din nou tricoul "blaugrana" și să fie din nou coleg cu talismanul catalanilor, Messi.
Joan Laporta, reales președinte la Barcelona, nu a scos din calcul o posibilă revenire a lui Neymar pe Camp Nou, în timpul campaniei electorale. Conducătorul de pe Camp Nou chiar s-a întâlnit de curând, pe 3 martie, cu Pini Zahavi, agentul lui Neymar. Presa iberică a scris atunci că întâlnirea a avut ca subiect principal transferul lui David Alaba, reprezentat la rândul său de Zahavi, însă nu este exclus ca Laporta și impresarul să fi vorbit și despre Neymar.
Fotbal
Imaginea serii în UCL. Și-au bătut joc Neymar și Paredes de Kimmich? Ce zice brazilianul
14/04/2021 LA 07:45
Champions League
Neymar: "Nu există nicio comparație între Messi și Mbappe"
14/04/2021 LA 04:28