Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar și-a stabilit viitorul: semnează până în 2026 și are un bonus uriaș dacă va câștiga Liga

Cristian Mihală

Publicat 22/03/2021 la 16:59 GMT+2

Neymar, cel mai scump jucător din istorie, va semna un nou contract cu PSG. Brazilianul va rămâne la Paris până în 2026.

Neymar (PSG) / Ligue 1

Credit imagine: Getty Images

Ajuns la 29 de ani, Neymar este din 2017 jucătorul lui PSG, campioana Franței plătind 222 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Barcelona. Actuala înțelegere expiră în 2022 (ca și în cazul lui Mbappe), iar conducerea formației din Hexagon face toate eforturile pentru a le oferi celor doi noi contracte.
Dacă în cazul francezului lucrurile sunt încă neclare, Neymar va continua pe Parc des Princes. Mass-media braziliană a anunțat de acum o lună că s-a ajuns la un acord, dar Leonardo a fost ceva mai temperat. "Un contract este decis doar atunci când este semnat" a spus directorul sportiv, menționând că negocierile "sunt pe drumul cel bun".
Înte timp, însă, s-au stabilit toate detaliile, iar renumitul jurnalist Fabrizio Romano anunță că părțile au bătut palma, lipsind doar semnătura. Neymar va primi un bonus uriaș dacă PSG câștigă Liga Campionilor, performanță care pare la îndemână, dacă ne gândim că anul trecut francezii au ajuns până în finală.

Neymar câștigă în prezent 3 milioane de euro/lună

Conform jurnaliștilor francezi, cel mai bine plătit jucător din Ligue 1 este brazilianul Neymar de la PSG, cel care are un salariu brut de 3,06 milioane de euro pe lună. El este urmat de colegul său Kylian Mbappe, francezul primind 2,098 milioane de euro și de brazilianul Marquinhos.
PSG domină autoritar clasamentul. Următorii clasați sunt Marco Veratti (1,2 milioane), Angel di Maria (1,1 milioane) și Keylor Navas (1 milion de euro). Întregul Top 10 este acaparat de jucătorii campioanei Franței, următorii pe listă fiind Mauro Icardi (800.000), Leandro Paredes (750.000), Juan Bernat (700.000) și Presnel Kimpembe (670.000).
Neymar a fost accidentat în ultima perioadă, dar a revenit aseară în lotul lui PSG, fiind introdus pe final în derbyul cu Lyon, câștigat de parizieni cu 4-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo