Printre ligile care și-au întrerupt activitatea se numără și Ligue 1, acolo unde PSG este lider autoritar. Neymar și Thiago Silva, doi dintre jucătorii de bază ai formației pariziene, au decis să plece acasă, în Brazilia, imediat înainte ca starea de urgență să fie anunțată în țară, susține ESPN.
Oficialii lui PSG le-au dat tutoror jucătorilor autorizație să plece în țara natală sau să rămână în Paris, atâta timp cât vor sta în auto-izolare. Neymar și Silva au fost printre cei care au hotărât să nu mai rămână în Franța, unde numărul cazurilor confirmate a ajuns la 9.134, iar numărul deceselor la 264.
Mai mulți membri din echipa și staff-ul campioanei Franței au decis să părăsească țara. Totuși, există și cazuri de fotbaliști străini care au decis să rămână în Paris. Printre aceștia se numără și Marquinhos, un alt jucător brazilian din lotul lui PSG.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

Jucătorii lui PSG se vor antrena acasă

Recent, președintele Ligii de Fotbal de la Paris a anunțat că 15 aprilie este data avansată pentru reluarea Ligue 1.
Până la revenirea pe teren, jucătorii lui PSG au primit instrucțiuni clare din partea antrenorilor. Aceștia vor avea de respectat un plan de antrenament strict, în auto-izolare: 8 minute de încălzire, 10 minute de exerciții cu greutăți, 40 de minute de alergare pe bandă și 5 minute de revenire.
Clubul parizian încă nu a stabilit data la care se vor relua sesiunile de antrenament.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
18/01/2022 LA 14:06