Printre ligile care și-au întrerupt activitatea se numără și Ligue 1, acolo unde PSG este lider autoritar. Neymar și Thiago Silva, doi dintre jucătorii de bază ai formației pariziene, au decis să plece acasă, în Brazilia, imediat înainte ca starea de urgență să fie anunțată în țară, susține ESPN.
Oficialii lui PSG le-au dat tutoror jucătorilor autorizație să plece în țara natală sau să rămână în Paris, atâta timp cât vor sta în auto-izolare. Neymar și Silva au fost printre cei care au hotărât să nu mai rămână în Franța, unde numărul cazurilor confirmate a ajuns la 9.134, iar numărul deceselor la 264.
Mai mulți membri din echipa și staff-ul campioanei Franței au decis să părăsească țara. Totuși, există și cazuri de fotbaliști străini care au decis să rămână în Paris. Printre aceștia se numără și Marquinhos, un alt jucător brazilian din lotul lui PSG.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 2 ORE

Jucătorii lui PSG se vor antrena acasă

Recent, președintele Ligii de Fotbal de la Paris a anunțat că 15 aprilie este data avansată pentru reluarea Ligue 1.
Până la revenirea pe teren, jucătorii lui PSG au primit instrucțiuni clare din partea antrenorilor. Aceștia vor avea de respectat un plan de antrenament strict, în auto-izolare: 8 minute de încălzire, 10 minute de exerciții cu greutăți, 40 de minute de alergare pe bandă și 5 minute de revenire.
Clubul parizian încă nu a stabilit data la care se vor relua sesiunile de antrenament.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 19 ORE
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM 21 ORE