SID

Neymar și Thiago Silva au plecat din Franța, în plină pandemie de coronavirus

Neymar și Thiago Silva au plecat din Franța, în plină pandemie de coronavirus

19/03/2020 la 09:33Actualizare 19/03/2020 la 09:41

Majoritatea campionatelor din Europa au fost suspendate cel puțin până în luna aprilie din cauza pandemiei de coronavirus anunțate de OMS săptămâna trecută.

Printre ligile care și-au întrerupt activitatea se numără și Ligue 1, acolo unde PSG este lider autoritar. Neymar și Thiago Silva, doi dintre jucătorii de bază ai formației pariziene, au decis să plece acasă, în Brazilia, imediat înainte ca starea de urgență să fie anunțată în țară, susține ESPN.

Oficialii lui PSG le-au dat tutoror jucătorilor autorizație să plece în țara natală sau să rămână în Paris, atâta timp cât vor sta în auto-izolare. Neymar și Silva au fost printre cei care au hotărât să nu mai rămână în Franța, unde numărul cazurilor confirmate a ajuns la 9.134, iar numărul deceselor la 264.

Mai mulți membri din echipa și staff-ul campioanei Franței au decis să părăsească țara. Totuși, există și cazuri de fotbaliști străini care au decis să rămână în Paris. Printre aceștia se numără și Marquinhos, un alt jucător brazilian din lotul lui PSG.

Jucătorii lui PSG se vor antrena acasă

Recent, președintele Ligii de Fotbal de la Paris a anunțat că 15 aprilie este data avansată pentru reluarea Ligue 1.

Până la revenirea pe teren, jucătorii lui PSG au primit instrucțiuni clare din partea antrenorilor. Aceștia vor avea de respectat un plan de antrenament strict, în auto-izolare: 8 minute de încălzire, 10 minute de exerciții cu greutăți, 40 de minute de alergare pe bandă și 5 minute de revenire.

Clubul parizian încă nu a stabilit data la care se vor relua sesiunile de antrenament.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.