PSG a confirmat oficial că accidentarea suferită de Neymar în meciul din Cupa Franței de la Caen îl va ține pe brazilian departe de teren aproximativ 4 săptămâni.
Starul lui PSG a explodat pe rețelele de socializare după ce a aflat că nu va fi apt pentru turul cu Barcelona, din optimile UEFA Champions League.
"Tristetea este mare, durerea este imensă și plânsul este constant. Încă o dată, mă voi opri o vreme din ceea ce iubesc cel mai mult în viață, adică să joc fotbal. Uneori mă simt inconfortabil din cauza stilului meu de joc, pentru că driblez mult și ajung să fiu lovit constant. Nu știu dacă problema sunt eu sau ce fac pe teren ... Mă întristează foarte mult.", a scris Neymar pe contul personal de Instagram.
Cupa Mondială FIFA
Neymar a dat de înțeles că s-ar putea retrage de la națională! Ce a spus după eșecul contra Croației
ACUM 5 ORE

Neymar: "Nu știu cât voi mai rezista"

Pe lângă tristețea cauzată de accidentare și implicit a faptului că va rata o serie de meciuri importante pentru echipa sa, Neymar s-a arătat foarte dezamăgit de presiunea la care este mereu supus din partea adversarilor sau a comentatorilor, care consideră că se plânge prea mult în timpul meciurilor din cauza faptului că este mereu faultat.
"Mă întristează foarte mult că trebuie să ascult un jucător, antrenor sau comentator spunând mereu despre mine că sunt "copil plângăcios", "răsfățat", "prefăcut" sau că mereu simulez. Sincer mă ​​întristează și nu știu cât mai pot rezista. Vreau doar să fiu fericit jucând fotbal. NIMIC ALTCEVA!", a completat brazilianul.
https://i.eurosport.com/2020/12/14/2955491.jpg

Neymar a lipsit în aproape jumătate din meciurile lui PSG din 2017 încoace

Începând cu 2017, când PSG i-a plătit Barcelonei 222 de milioane de € în schimbul său, Neymar a lipsit foarte mult din cauza accidentărilor. Chiar dacă ultima accidentare se datorează unei probleme musculare, cele mai multe pauze pe care le-a făcut brazilianul s-au datorat intrărilor dure ale adversarilor asupra sa.
Raportul prezențelor lui Neymar în fiecare sezon
  • 2017-2018: 57 meciuri PSG - 30 de meciuri Neymar
  • 2018-2019: 55 de meciuri PSG - 28 de meciuri Neymar
  • 2019-2020: 49 de meciuri ale PSG- 27 de meciuri Neymar
  • 2020-2021: 32 de meciuri PSG - 18 meciuri Neymar
Cupa Mondială FIFA
Croația a reușit imposibilul în fața Braziliei! Nicio echipă nu a mai izbutit asta la Cupa Mondială
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
A jucat Neymar ultimul său meci la Cupa Mondială? Ce declarase starul înaintea turneului final
ACUM 8 ORE