Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nkunku "îi face cu ochiul" lui PSG: "E clubul meu de suflet, acolo e casa mea!"

Cristian Mihală

Publicat 30/05/2022 la 14:49 GMT+3

Francezul Christopher Nkunku, atacantul echipei RB Leipzig, desemnat cel mai bun jucător din campionatul de fotbal al Germaniei, a afirmat că se simte "flatat" de interesul pe care îl reprezintă pe piaţa transferurilor şi a precizat că nu închide ''nicio uşă" pentru viitorul său, fie că este vorba de actuala echipă sau de Paris Saint-Germain, "clubul său de suflet", a afirmat jucătorul luni.

Christopher Nkunku

Credit imagine: Getty Images

Autor a 35 de goluri şi 20 de pase decisive pentru echipa germană în acest sezon, în toate competiţiile, câştigător al Cupei Germaniei, Nkunku ar putea fi unul dintre cei mai curtaţi jucători din mercato estival, cu doi ani înainte de finalul contractului său.
"Este flatant să fie atât de multe cluburi interesate de mine, dar la fel de flatant este faptul că RB Leipzig face totul pentru a mă păstra", a declarat atacantul de 24 de ani, luni, la centrul de antrenament al echipei Franţei de la Clairefontaine. "Avem meciuri la echipa naţională, nu suntem decât în luna iunie, iar eu sunt concentrat pe asta. Mercato încă nu este deschis, deci nu este obiectivul meu prezent", a mai spus el.
"PSG este casa mea, clubul meu de suflet, acolo m-am format. Totul este posibil în fotbal", a adăugat jucătorul, comentând pe marginea zvonurilor privind o eventuală întoarcere a sa la echipa pariziană, pe care a părăsit-o în 2019 pentru Germania.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo