În acest moment, formația din Principat are sub contract 60 de fotbaliști, însă FIFA a venit cu o măsură care să restricționeze împrumuturile. Nu se va mai ajunge astfel la situații ca cea din sezoanele trecute, când Atalanta avea la un moment dat nu mai puţin de 76 de jucători împrumutaţi la alte formații.
Acum, un club aflat sub egida FIFA va putea să împrumute maxim opt jucători în anul competițional 2020-2021. Apoi, odată cu sezonul viitor, numărul de jucători pe care un club îi poate împrumuta se va reduce la șase.
AS Monaco, formație care în 2003 juca finală de Champions League, va fi extrem de afectată din acest punct de vedere.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
"Monaco va experimenta o situație fără precedent în ultimii ani în fotbalul mondial. Monegascii vor avea peste 60 jucători în prima echipă și, având în vedere noua regulă FIFA, va trebui să renunțe la jumătate", notează Marca.
Vadm Vasyliev, președintele clubului, speră să obțină un venit de aproximativ 50 de milioane de euro din vânzarea jucătorilor săi, în contextul în care clubul trece printr-o perioadă financiară grea.
Fodé Ballo-Touré, Benoît Badiashile, Youssouf Fofana sau fostul jucător de la Sevilla, Ben Yedder, ar putea fi lăsați să plece, dacă Monaco va primi o ofertă bună. Alții, precum Grandsir, Sidibé, Chadli, Onyekuru, Pelé, Barreca sau Benasser, vor pleca liberi de contract, clubul fiind conștient că aceștia nu pot ajuta și nici nu vor fi suficient de motivanți pentru alt club, astfel încât să reprezinte obiectul unei tranzacții pe bani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14