Leo Messi a părăsit Barcelona după mai bine de 20 de ani și va semna azi cu PSG. Messi a însemnat enorm pentru clubul catalan și este cel mai important jucător din istoria clubului, însă a venit vremea pentru o nouă aventură pentru supersarul argentinian.
Azi, la aproximativ două ore după ce a plecat de pe aeroportul din Barcelona, cu destinația Paris, parizienii de la PSG au făcut marele anunț pe rețelele de socializare prin intermediul unui videoclip care confirmă informația: Leo Messi este noul fotbalist al PSG. Prezentarea oficială a lui Messi la PSG ar umar să aibă loc miercuri, la Turnul Eiffel.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 6 ORE

Leo Messi este noul fotbalist al lui PSG

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, cunoscut pentru acuratețea veștilor privind cele mai importante transferuri din Europa, Lionel Messi a acceptat un contract pe două sezoane cu vicecampioana Franței, cu opțiune de prelungire până în iunie 2024. Acesta a anunțat că Messi va avea un salariu net de 35 de milioane de euro pe sezon, plus bonusuri.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Peste 97.000 de persoane au urmărit live zborul lui Messi de la Barcelona la Paris prin intermediul site-ului FlightRadar24.com și mii de suporteri parizieni s-au adunat la aeroport și în afara stadionului Parc des Princes pentru a savura momentul în care Messi ajunge la Paris și este întâmpinat de oficialii noii sale echipe.
Urmăriți cele mai recente știri și zvonuri despre transferul lui Leo Messi în liveblogul Eurosport dedicat special pentru acest lucru.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM O ZI