Olympique Marseille a informat că se confruntă cu alte trei cazuri de coronavirus, pe lângă cele cinci depistate inițial. Meciul din prima etapă cu St. Etienne a fost amânat din această cauză.
Au fost depistați pozitiv Jordan Amavi, Valentin Rongier, Maxime Lopez, Steve Mandanda și Dimitri Payet. Astfel, Liga din Franța a decis ca meciul dintre Marseille și St. Etienne din prima etapă, care trebuia să aibă loc inițial pe 21 august, să fie amânat pentru 17 septembrie.

Trei noi cazuri de coronavirus la Marseille

Ligue 1
Messi, răspuns răspicat când a fost întrebat de diferențele dintre MSN și tridentul de vis de la PSG
09/10/2021 LA 15:23
Problemele nu s-au oprit acolo însă. Marseille a informat că au fost depistate alte trei cazuri iar clubul a informat comisia specială pentru COVID-19 de la Liga. Aceasta va lua o decizie privind meciul cu Brest, programat în etapa a doua din Ligue 1. Cel mai probabil însă și această partidă va fi amânată.
Când un club informeazză de mai mult de trei cazuri de coronavirus, cel mai probabil meciul va fi amânat, conform protocolului stabilit de liga din Franța. Franța a fost singura țară care a oprit definitiv sezonul 2019/2020 din cauza pandemiei de coronavirus.
Ligue 1
"Kylian, nici măcar Messi nu te poate convinge să rămâi la PSG?". Răspunsul lui Mbappe
05/10/2021 LA 07:11
Ligue 1
Neymar, distrus de un fost jucător de la PSG: "Un ticălos răsfățat"
04/10/2021 LA 04:50