GCT

Patronul lui Lyon, Aulas vrea ca acest sezon să fie anulat și șters din cărțile de istorie

Patronul lui Lyon, Aulas vrea ca acest sezon să fie anulat și șters din cărțile de istorie

14/03/2020 la 08:55Actualizare 14/03/2020 la 15:20

Jean Michel Aulas a lansat propunerea șoc după ce Liga Franceză de Fotbal a decis ca toate meciurile să fie suspendate pe termen nelimitat.

Într-un interviu acord publicației franceze Le Monde, Aulas a explicat rațiunea pentru care acest sezon nu va putea fi reluat și terminat în condiții normale.

" Cea mai bună soluție este anularea întregului sezon și în august să începem un nou campionat, cu fix aceleași echipe la start, de la zero. În acest fel, Liga și Federația de la Paris vor evita anumite procese din partea celor care se află în lupta pentru retrogradare. O altă decizie ar putea fi mult mai costisitoare. "

Restart total

lyon

Echipa la care apără Tătărușanu, Lyon este pe locul 7 în campionatul Franței și are ca obiectiv calificarea în cupele europene. Aulas nu vede asta neapărat ca o problemă.

" Evident că și echipele care se luptă pentru calificarea în cupele europene vor fi nemulțumite, dar este singura variantă logică. Dacă s-ar fi oprit Turul Franței după etapa a 12-a nu puteam să spunem că unul dintre cicliști este campion pentru că urmau alte etape, fiecare cu particularitățile ei"

Jean Michel Aulas, omul care a adus pe Lyon între cele mai bune echipe al Franței în ultimii 20 de ani nu se teme eventuale probleme financiare pentry clubul spu în urma acestei pandemii de COVID-19.

" Va fi foarte greu pentru cei care au investit mult mai mult decât produc. Nu suntem în această situație. Lyon este un club sănătos, care poate trece ușor peste câteva luni de stop."

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.