Într-un interviu acord publicației franceze Le Monde, Aulas a explicat rațiunea pentru care acest sezon nu va putea fi reluat și terminat în condiții normale.
Cea mai bună soluție este anularea întregului sezon și în august să începem un nou campionat, cu fix aceleași echipe la start, de la zero. În acest fel, Liga și Federația de la Paris vor evita anumite procese din partea celor care se află în lupta pentru retrogradare. O altă decizie ar putea fi mult mai costisitoare.
Fotbal
Ciprian Tătărușanu, sfătuit să regândească retragerea de la națională! "Se poate vorbi de revenire"
01/03/2021 LA 10:53

Restart total

https://i.eurosport.com/2020/03/08/2791481.jpg
Echipa la care apără Tătărușanu, Lyon este pe locul 7 în campionatul Franței și are ca obiectiv calificarea în cupele europene. Aulas nu vede asta neapărat ca o problemă.
Evident că și echipele care se luptă pentru calificarea în cupele europene vor fi nemulțumite, dar este singura variantă logică. Dacă s-ar fi oprit Turul Franței după etapa a 12-a nu puteam să spunem că unul dintre cicliști este campion pentru că urmau alte etape, fiecare cu particularitățile ei
Jean Michel Aulas, omul care a adus pe Lyon între cele mai bune echipe al Franței în ultimii 20 de ani nu se teme eventuale probleme financiare pentry clubul spu în urma acestei pandemii de COVID-19.
Va fi foarte greu pentru cei care au investit mult mai mult decât produc. Nu suntem în această situație. Lyon este un club sănătos, care poate trece ușor peste câteva luni de stop.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cine ar trebui să-l înlocuiască pe Ciprian Tătărușanu la echipa națională! Verdictul lui Duckadam
11/01/2021 LA 13:45
Fotbal
Presa din Franța a alcătuit echipa marilor absenți de la EURO 2020! Doi fotbaliști români, incluși
20/11/2020 LA 15:34