Este vorba despre Olympique Marseille, Bordeaux, Lille şi Saint Etienne, toate dintre ele foste campioane în Ligue 1: "Există documente confidenţiale ale Ligii Profesioniste franceze care indică faptul că criza financiară din fotbalul francez este mult mai profundă decât se credea. De aceea, sunt cluburi care pot deveni falite, iar Olympique de Marseille, Girondins de Bordeaux, AS Saint-Etienne şi LOSC de Lille sunt cele mai ameninţate", transmit jurnaliştii de la Mediapart.

Sezonul din Ligue 1, oprit din cauza pandemiei de coronavirus

Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul din Franța a fost oprit, iar guvernul va trebui să ajute cu un fond de investiții echipele aflate în dificultate. S-ar pregăti un împrumutat de 224.5 milioane de euro, dar s-ar putea ivi un scandal pentru că unii guvernanți nu vor să achite banii pentru cluburile private.
Ligue 1
Omul bănuit că i-a dat COVID-19 lui Messi a primit amenințări cu moartea. Acesta este negativ
03/01/2022 LA 18:11
Decizia de a opri sezonul din Ligue 1 pare a avea un impact economic uriaș, iar urmările pot fi la fel de grave. De asemenea, cluburile nu vor primi 243 de milioane de euro din drepturile tv, ceea ce ar fi reprezentat ultima tranșă oferită. Sursa de venit în vară ar fi vânzarea celor mai importanți jucători.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Leonardo: "Primele luni ale lui Messi la PSG sunt spectaculoase, dacă te uiți pe statistică"
20/12/2021 LA 09:34
Ligue 1
Leonardo, super-anunț pentru fanii PSG: "Semnează prelungirea! Va rămâne la Paris toată cariera"
17/12/2021 LA 07:54