Mbappe a fost subiectul zvonurilor în ultimele luni, multă lume sugerând că marile cluburi ale EUropei sunt pregătite să arunce sume importantae pentru a-l lua pe francez de pe Parc des Princes.
Real Madrid și Liverpool se află printre cluburile interesate de Mbappe, cel care a câștigat Campionatul Mondial cu Franța în 2018. Contractul lui Mbappe de la PSG expiră la finalul sezonului 2021/2022.
Mbappe se află acum în patrulea său sezon la PSG și deși a câștigat toate trofeele interne posibile cu clubul parizian, ceea ce lipsește este trofeul UEFA Champions League. A fost aproape chiar anul acesta după ce PSG a disputat marea finală cu Bayern, însă francezii au pierdut cu 1-0 la Lisabona.
Ligue 1
Messi, răspuns răspicat când a fost întrebat de diferențele dintre MSN și tridentul de vis de la PSG
09/10/2021 LA 15:23

Djorkaeff despre viitorul lui Mbappe

”Cred că Mbappe va avea mereu toate oportunitățile posibile. Acum se află într-un proiect. El intră în al patrulea an la Paris, este un jucător tânăr. Nu-l văd să mai stea la PSG încă 10 ani. Viitorul său este să câștige trofee pe toate continentele, ceva puțini francezi au mai făcut”, a declarat ambasadorul lui PSG, fostul internațional francez Youri Djourkaeff.
”Anul trecut a avut șansa să câștige Champions League, dar din păcate nu a făcut-o. Anul acesta va avea din nou această oportunitate. Scenariul ideal este ca el să câștige Champions League și apoi să meargă la un club mare. Așa toată lumea va fi mulțumită”, a adăugat el.
Ligue 1
"Kylian, nici măcar Messi nu te poate convinge să rămâi la PSG?". Răspunsul lui Mbappe
05/10/2021 LA 07:11
Ligue 1
Neymar, distrus de un fost jucător de la PSG: "Un ticălos răsfățat"
04/10/2021 LA 04:50