Francezii îi pregătesc o ofertă de peste 80 de milioane de euro brut/an (peste 50 de milioane net) lui Mbappe pentru a semna prelungirea contractului. Totuşi, nu există în acest moment semnale clare că vârful va semna o nouă înţelegere, fiind extrem de tentat să ajungă din 2022 la Real Madrid.
Al Khelaifi a crezut că sumele propuse lui Kylian - mult mai mari decât ce oferă formaţia spaniolă - vor fi suficiente pentru a-l păstra pe acesta în capitala Franţei. Dacă nu se va ajunge totuşi la un numitor comun, sport.es anunţă că gruparea de pe Parc des Princes va face tot ce e omeneşte posibil pentru a-l aduce pe Haaland în lotul lui Pochettino. Deşi pentru majoritatea formaţiilor o ofensivă Messi-Neymar ar fi suficientă, patronii lui PSG vor să aibă neapărat un trident ofensiv de cel mai înalt nivel.
Erling Haaland a fost urmărit cu mare atenție în ultimul an de marile echipe ale Europei. Chelsea și Manchester United au fost cele mai interesate de un transfer în această vară, dar Borussia Dortmund a rezistat tentației. Impresarul lui Haaland, Mino Raiola, a anunțat că vrea un salariu fabulos pentru atacantul de 21 de ani și PSG este pregătită să pună la bătaie o sumă care să-l atragă în Franța. Perspectiva unui parteneriat cu Messi și Neymar este o altă perspectivă de care trebuie să se ţină cont în această afacere.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
ACUM 20 ORE

Leonardo, convins că Mbappe va prelungi cu PSG

Brazilianul Leonardo, directorul sportiv al echipei Paris Saint-Germain, este convins că starul Kylian Mbappe îşi va prelungi contractul cu clubul de fotbal din capitala Franţei la finalul sezonului. Real Madrid a încercat să-l transfere în această vară pe campionul mondial francez, al cărui contract cu PSG expiră în iunie 2022, însă gruparea de pe Parc des Princes a considerat oferta spaniolilor prea mică. În ceea ce priveşte ultima tentativă a albilor de a-l lua pe francez, în ultima zi de mercato, aceasta nu a reprezentat niciodată un demers oficial.
"Faptul că a rămas este singurul lucru care se putea întâmpla. Nu ne-am gândit niciun moment să facem toate astea fără Kylian. Nu am fost mulţumiţi de comportamentul celor de la Real Madrid. Am fost clari în privinţa ofertei pe care au făcut-o. Nu a fost suficientă, din punctul nostru de vedere. A fost mai mică decât suma plătită de noi. În ceea ce priveşte ultima lor ofertă (în valoare de 200 milioane euro, conform presei spaniole - n.red.), acesta nu a venit niciodată", a explicat oficialul lui PSG.
Mbappe este într-o formă deosebită în acest debut de sezon, iar azi urmează să dispute primul său meci în noua ediţie a Ligii Campionilor, pe terenul belgienilor de la FC Bruges, alături de argentinianul Lionel Messi, care a semnat cu PSG luna trecută, şi de brazilianul Neymar.
"Nu îl văd pe Kylian plecând la finalul acestui sezon. Relaţia lui Mbappe cu PSG este profundă. Cred că nimeni de aici nu vede viitorul fără el", a adăugat Leonardo.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Liga
O echipă din La Liga, pe urmele lui Pochettino! Anunțul jurnaliștilor L'Equipe
10/05/2022 LA 07:09