Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino a făcut lumină în cazul transferului lui Kylian Mbappe de la PSG! Anunțul antrenorului

Irina Aldea

Publicat 30/07/2021 la 03:26 GMT+3

Marca a anunțat zilele trecute că Mbappe a vorbit deja cu Pochettino și l-a informat că nu va mai continua la PSG, însă argentinianul a ieșit în public și a infirmat această veste, spunând că echipa pe care o antrenează se va putea baza în continuare pe atacantul francez.

Mbappe & Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Zilele trecute, Marca anunța că Mbappe i-a comunicat deja lui Mauricio Pochettino că sub nicio formă nu va mai continua în Franța după încheierea contractului, în iunie 2022. Vedeta PSG-ului a ajuns pe 23 iulie la antrenamentele conduse de tehnicianului argentinian și a efectuat cu succes examenele medicale.
Potrivit informațiilor ajunse în presa din Spania, Kylian Mbappe s-ar fi întâlnit cu Pochettino pentru a purta o discuție informală în care i-ar fi spus argentinianului că nu va rămâne la PSG după expirarea contractului. Ibericii au anunțat că Mbappe visează să joace la Real Madrid, însă nu va forța o plecare mai rapidă de la PSG din respect pentru echipă.

Pochettino a dat cărțile pe față. Ce se întâmplă cu transferul lui Mbappe de la PSG

Tehnicianul lui PSG, Mauricio Pochettino, a infirmat veștile conform cărora Mbappe nu și-ar reînnoi contractul cu clubul parizian, fiind astfel capabil de a pleca gratis oriunde vrea vara viitoare.
"Singurul lucru clar este că Mbappe mai are un an de contract. Este jucătorul nostru și îl vom trata la fel ca pe unul care mai are cinci ani de contract. La nivel sportiv, nu se schimbă nimic pentru el. Dacă mi-a zis Mbappe că nu își va reînnoi contractul? Conversațiile noastre sunt private. Dar în niciun caz nu mi-a spus asta. Putem să ne imaginăm că va pleca gratis? Nu trăiesc din imaginație. Cel mai important lucru este că rămâne concentrat, așa cum a fost și acum, și că este cel mai bun, noi credem că este cel mai bun", a declarat Pochettino, potrivit Le Parisien.
Până în acest moment, Mbappe a refuzat deja oferta de reînnoire pe care i-a oferit-o Nasser Al-Khelaifi în ultimul an și pare că toate acțiunie sale indică o eventuală despărțire de PSG, echipă cu care are o legătură încă din 2017, când parizienii l-au adus ca împrumut de la Monaco cu o clauză obligatorie de cumpărare de 180 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo