Zilele trecute, Marca anunța că Mbappe i-a comunicat deja lui Mauricio Pochettino că sub nicio formă nu va mai continua în Franța după încheierea contractului, în iunie 2022. Vedeta PSG-ului a ajuns pe 23 iulie la antrenamentele conduse de tehnicianului argentinian și a efectuat cu succes examenele medicale.
Potrivit informațiilor ajunse în presa din Spania, Kylian Mbappe s-ar fi întâlnit cu Pochettino pentru a purta o discuție informală în care i-ar fi spus argentinianului că nu va rămâne la PSG după expirarea contractului. Ibericii au anunțat că Mbappe visează să joace la Real Madrid, însă nu va forța o plecare mai rapidă de la PSG din respect pentru echipă.

Pochettino a dat cărțile pe față. Ce se întâmplă cu transferul lui Mbappe de la PSG

Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
26/01/2022 LA 16:48
Tehnicianul lui PSG, Mauricio Pochettino, a infirmat veștile conform cărora Mbappe nu și-ar reînnoi contractul cu clubul parizian, fiind astfel capabil de a pleca gratis oriunde vrea vara viitoare.
"Singurul lucru clar este că Mbappe mai are un an de contract. Este jucătorul nostru și îl vom trata la fel ca pe unul care mai are cinci ani de contract. La nivel sportiv, nu se schimbă nimic pentru el. Dacă mi-a zis Mbappe că nu își va reînnoi contractul? Conversațiile noastre sunt private. Dar în niciun caz nu mi-a spus asta. Putem să ne imaginăm că va pleca gratis? Nu trăiesc din imaginație. Cel mai important lucru este că rămâne concentrat, așa cum a fost și acum, și că este cel mai bun, noi credem că este cel mai bun", a declarat Pochettino, potrivit Le Parisien.
Până în acest moment, Mbappe a refuzat deja oferta de reînnoire pe care i-a oferit-o Nasser Al-Khelaifi în ultimul an și pare că toate acțiunie sale indică o eventuală despărțire de PSG, echipă cu care are o legătură încă din 2017, când parizienii l-au adus ca împrumut de la Monaco cu o clauză obligatorie de cumpărare de 180 de milioane de euro.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52