Mauricio Pochettino nu a avut debutul visat pe banca lui PSG. Campiona Franței a reușit doar o remiză (1-1) pe terenul lui St. Etienne în etapa a 18-a din Ligue 1 și se află pe poziția secundă în clasament, la 3 puncte distanță de Olympique Lyon.
La finalul partidei de aseară, managerul argentinian a spus că este dezamăgit de rezultat, dar a recunoscut că echipa sa nu merita mai mult: "Sunt dezamăgit pentru că suntem Paris Saint Germain și vrem să câștigăm. Cred că trebuie să ne îmbunătățim jocul. Desigur, nu este rezultatul pe care l-am dorit, dar este ceea ce Saint Etienne a meritat. Am avut câteva șanse, posesie, dar am obínut doar un egal. Trebuie să ne ridicăm nivelul."

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
05/12/2022 LA 08:20

Pochettino: "Mbappe trebuie să-și îmbunătățească jocul"

La fel ca majoritatea jucătorilor de la PSG, Kyllian Mbappe a avut o evoluție ștearsă împotriva lui St.Etienne. Antrenorul parizienilor a spus că starul francez trebuie să își ridice nivelul jocului, deși a admis că a fost mulțumit de atitudinea acestuia.
"La fel ca toți ceilalți, Mbappe trebuie să se îmbunătățească, dar sunt mulțumit de atitudinea lui. Suntem dezamăgiți că nu am câștigat.", a spus Pochettinio, citat de L'Equipe.
În final, tehnicianul de 48 de ani a menționat că a fost bucuros să revină pe bancă după 14 luni de pauză, dar a admis că s-a simțit straniu: "Am avut o senzație ciudată pentru că ultima dată când am stat pe bancă erau 62.000 de spectatori în tribune."
Pentru PSG urmează meciul de acasă cu Brest din ultima etapă a turului din Ligue 1, după care Pochettino va avea ocazia de a-și trece în palmares primul trofeu la cârma parizienilor, dacă va câștiga Supercupa Franței împotriva lui Olympique Marseille, partidă programată la mijlocul săptămânii viitoare.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10