Mauricio Pochettino nu a avut debutul visat pe banca lui PSG. Campiona Franței a reușit doar o remiză (1-1) pe terenul lui St. Etienne în etapa a 18-a din Ligue 1 și se află pe poziția secundă în clasament, la 3 puncte distanță de Olympique Lyon.
La finalul partidei de aseară, managerul argentinian a spus că este dezamăgit de rezultat, dar a recunoscut că echipa sa nu merita mai mult: "Sunt dezamăgit pentru că suntem Paris Saint Germain și vrem să câștigăm. Cred că trebuie să ne îmbunătățim jocul. Desigur, nu este rezultatul pe care l-am dorit, dar este ceea ce Saint Etienne a meritat. Am avut câteva șanse, posesie, dar am obínut doar un egal. Trebuie să ne ridicăm nivelul."

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM 6 ORE

Pochettino: "Mbappe trebuie să-și îmbunătățească jocul"

La fel ca majoritatea jucătorilor de la PSG, Kyllian Mbappe a avut o evoluție ștearsă împotriva lui St.Etienne. Antrenorul parizienilor a spus că starul francez trebuie să își ridice nivelul jocului, deși a admis că a fost mulțumit de atitudinea acestuia.
"La fel ca toți ceilalți, Mbappe trebuie să se îmbunătățească, dar sunt mulțumit de atitudinea lui. Suntem dezamăgiți că nu am câștigat.", a spus Pochettinio, citat de L'Equipe.
În final, tehnicianul de 48 de ani a menționat că a fost bucuros să revină pe bancă după 14 luni de pauză, dar a admis că s-a simțit straniu: "Am avut o senzație ciudată pentru că ultima dată când am stat pe bancă erau 62.000 de spectatori în tribune."
Pentru PSG urmează meciul de acasă cu Brest din ultima etapă a turului din Ligue 1, după care Pochettino va avea ocazia de a-și trece în palmares primul trofeu la cârma parizienilor, dacă va câștiga Supercupa Franței împotriva lui Olympique Marseille, partidă programată la mijlocul săptămânii viitoare.
Ligue 1
OM - PSG | Le Classique pune pe jar Franța
IERI LA 08:49
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
16/10/2021 LA 14:32