Presa din Spania a anunțat zilele trecută că Real Madrid trece serios în ofensivă pentru aducerea lui Kylian Mbappe pe Bernabeu. Francezul a crescut admirându-i pe Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane visând că într-o zi va juca la Real Madrid. Mbappe e din ce în ce mai aproape de plecarea din Paris și va anunța luni ce decizie a luat cu privire la următoarea lui destinație.
Mauricio Pochettino a fost luat la întrebări de jurnaliști după ce transferul lui Leo Messi la PSG s-a perfectat. Tehnicianul argentinian al vicecampioanei Franței a vorbit, printre altele, și despre posibilul transfer al lui Mbappe de la PSG, fiind întrebat ce sfat îi dă francezului în această discuție.

Mauricio Pochettino, întrebat despre plecarea lui Mbappe de la PSG

Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44
"Eu sunt antrenorul lui PSG și vreau să am cei mai buni jucători în echipă, ca orice alt tehnician. Venirea lui Messi mi-a dat un sentiment foarte plăcut. Toți de aici știm că Messi este cel mai bun jucător din lume sau unul dintre cei mai buni. La Paris avem foarte mulți fotbaliști puternici, iar Mbappe este unul dintre ei.
Trebuie să ne asigurăm că toate aceste talente ne aduc un plus, pentru a putea crea ceva ce contează cu adevărat pentru club. Sfat pentru Mbappe? Nu sunt mentorul nimănui. Eu sunt antrenorul lui PSG și vreau să am în echipă cei mai buni fotbaliști pentru că o echipă puternică este foarte greu de învins", a spus Mauricio Pochettino înaintea meciului cu Strasbourg.
Kylian Mbappe a jucat 172 de jocuri pentru PSG de când s-a alăturat clubului în vara anului 2017 și a marcat 132 de goluri. Atacantul a oferit, de asemenea, 62 de pase decisive, și a contribuit la calificarea echipei în Liga Campionilor din 2020. În cele 4 sezoane petrecute alături de PSG, atacantul francez a câștigat de 3 ori titlul de campion, de 3 ori titlul de golgheter, de 3 ori Cupa Franței și de 3 ori Supercupa Franței.
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
24/09/2022 LA 14:05
Ligue 1
Culisele prelungirii contractului lui Kylian Mbappe cu PSG! Ce i s-a promis atacantului francez
19/09/2022 LA 08:14