Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez

Cristian Mihală

Publicat 05/07/2022 la 14:48 GMT+3

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain a confirmat, marţi, plecarea antrenorului argentinian Mauricio Pochettino, pecetluită de mai multe săptămâni, chiar înaintea conferinţei de presă prevăzută în cursul aceleiaşi zile pentru prezentarea oficială a noului tehnician al echipei pariziene, Christophe Galtier, informează AFP.

PSG trennt sich von Trainer Mauricio Pochettino

Credit imagine: Perform

"Paris Saint-Germain confirmă că a pus capăt colaborării cu Mauricio Pochettino", se arată într-un comunicat laconic transmis de campioana Franţei, la capătul unei lungi negocieri cu tehnicianul argentinian pentru a pune punct anticipat contractului său, care urma să se încheie în 2023.

Galtier, viitorul antrenor de la PSG

PSG îl va numi marţi pe Christophe Galtier cu un obiectiv evident, absolut, prioritar, Liga Campionilor.
Tehnicianul francez, în vârstă de 55 de ani care, conform surselor, a semnat un contract pe două sezoane cu campioana Franţei, va fi prezentat într-o conferinţă de presă la arena Parc des Princes.
A fost nevoie de o lună şi jumătate, după anunţul prelungirii surprinzătoare a contractului superstarului Kylian Mbappe, pentru ca nava-amiral a Qatar Sport Investment (QSI) să facă o remaniere aproape completă a organigramei sale.
Paris Saint-Germain şi argentinianul Mauricio Pochettino au ajuns la un acord, după două săptămâni de negocieri, după cum anunţa ziarul sportiv L'Equipe, conform căruia campioana en titre a Franţei îi va plăti compensaţii în valoare de 10 milioane de euro antrenorului sud-american pentru ruperea contractului.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo