"Paris Saint-Germain confirmă că a pus capăt colaborării cu Mauricio Pochettino", se arată într-un comunicat laconic transmis de campioana Franţei, la capătul unei lungi negocieri cu tehnicianul argentinian pentru a pune punct anticipat contractului său, care urma să se încheie în 2023.

Galtier, viitorul antrenor de la PSG

Ligue 1
Mbappe, criticat dur de fani după meciul cu Montpellier "Atitudine șocantă, e un monstru"
ACUM 17 ORE
PSG îl va numi marţi pe Christophe Galtier cu un obiectiv evident, absolut, prioritar, Liga Campionilor.
Tehnicianul francez, în vârstă de 55 de ani care, conform surselor, a semnat un contract pe două sezoane cu campioana Franţei, va fi prezentat într-o conferinţă de presă la arena Parc des Princes.
A fost nevoie de o lună şi jumătate, după anunţul prelungirii surprinzătoare a contractului superstarului Kylian Mbappe, pentru ca nava-amiral a Qatar Sport Investment (QSI) să facă o remaniere aproape completă a organigramei sale.
Paris Saint-Germain şi argentinianul Mauricio Pochettino au ajuns la un acord, după două săptămâni de negocieri, după cum anunţa ziarul sportiv L'Equipe, conform căruia campioana en titre a Franţei îi va plăti compensaţii în valoare de 10 milioane de euro antrenorului sud-american pentru ruperea contractului.
Sursa: AGERPRES
Ligue 1
PSG defilează în Ligue 1! Încă o victorie la scor pentru campioana Franței! Neymar a reușit o dublă
IERI LA 20:54
Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
IERI LA 09:55