Articol scris de Romeo Ene

Pochettino nu vrea să renunţe la Mbappe

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, nu vrea să audă de o eventuală plecare a lui Mbappe de pe Parc des Princes. Antrenorul argentinian s-a convins de calităţile tânărului jucător, felul în care el o ajută pe PSG, în sensul în care are capacitatea de a înscrie goluri-cheie în cele mai importante meciuri europene ale clubului din capitala Franţei.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
Pochettino a vorbit cu jurnaliștii Cadena Ser și a detaliat că PSG face tot posibilul pentru a-l păstra pe Mbappe.
"Clubul face tot posibilul pentru a-i păstra pe Neymar și Mbappe", a spus Pochettino. ‘’Sunt la fel de optimist că Mbappe va rămâne. Pentru club, prioritatea este ca jucătorii care au calitate, precum Mbappe și Neymar, să rămână. Nu ne gândim la un plan fără acești jucători.’’
Pe fondul zvonurilor că Mbappe ar putea părăsi PSG în vară, Pochettino a adăugat că dorește ca viitorul francezului să fie pe Parc des Princes.
"După ce am lucrat trei luni cu el, voi lupta cu toate puterile pentru ca el să rămână aici cu noi", a spus Pochettino. ‘’Clubul și cu mine vom lupta pentru ca el să rămână alături de noi. Obiectivul este de a păstra cei mai buni jucători.’’
Deocamdată, Mbappe nu a luat o decizie în legătură cu viitorul său şi îşi doreşte ca PSG să triumfe în toate competiţiie din acest sezon.

Mbappe nu se grăbeşte să dea un răspuns

Potrivit L'Équipe, Mbappé și-a amânat decizia cu privire la reînnoirea contractului său cu PSG. Leonardo a subliniat acum o lună că telenovela va fi rezolvată în curând, dar nimic nu indică faptul că va fi așa. Clubul parizian se grăbeşte deoarece contractul jucătorului expiră în 2022, iar în cazul unui răspuns negativ, ar trebui să încerce să-l vândă pe o sumă foarte mare.
Preţul ar fi în jur de 200 de milioane de euro, iar PSG ar fi vrut să rezolve această problemă înainte de sferturile de finală ale Champions League. Atât Pochettino, cât şi oamenii din anturajul francezilor îl laudă pe Mbappé de fiecare dată când apar în presă, arătând clar că jucătorul este o parte foarte importantă din proiectul lor, însă Mbappé continuă să se gândească la viitorul său, conştient de faptul că nu mai are mult timp contract la Paris, iar cluburi precum Real Madrid stau la pândă.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14