Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Povestea lui Luca Florică | Este titular în naționala României și a luat Bacul cu 10 în Franța

Ion Alexandru

Actualizat 18/07/2020 la 08:39 GMT+3

Luca Florică este unul dintre puștii care cresc frumos în străinătate și visează să câștige pentru România. Fundalul stânga de la Amiens este titular în naționala sub 17 ani a României și un elev de nota 10 în Franța.

Luca Florica, Amiens

Credit imagine: Eurosport

Luca Florică este fiul omului de afaceri care a vrut să o cumpere pe Dinamo și unul dintre cei mai promițători fotbaliști români. Luca a fost fundaș stânga la Amiens și la naționala sub 17 ani a României. Puștiul din București a fost transferat de Amiens pentru 200 de mii de euro în iarna lui 2019, dar echipa care l-a format Regal Sport a avut o clauză prin care încasa 25% dintr-un viitor transfer.
Luca Florica, Amiens

Luca Florică, elev de 10

Prosport scrie că Luca și-a finalizat studiile în Franța la Academie D'Amiens și a luat nota 10 la Bac. Fotbalistul român dorește să-și continue studiile în România și a aplicat la Academia de Studii Economice din București, specializarea Relații Internaționale.

Luca Florică este liber de contract

După ce Amiens a retrogradat în a doua ligă franceză, clubul s-a despărțit de 23 de jucători. Printre aceștia este de puștiul român, Luca Florică.
În Franța, campionatul a fost înghețat după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Francezii au luat în calcul clasamentul la momentul opririi campionatului. PSG a fost desemnată campioană, iar Amiens și Toulouse au retrogradat.
Luca Florica, România u17
Înainte de a semna cu Amiens, Luca Florică a mai dat probe la Parma, Dinamo Zagreb sau Roma.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo