Primele două ligi franceze au fost suspendate pe termen nelimitat săptămâna trecută, dar au fost multe voci care spuneau că vor putea reveni pe teren la începutul lui aprilie. Asta deși, pandemia de coronavris a lovit din plin Franța. Președintele Ligii speră ca reluarea să fie la mijlocul lui aprile.
Dacă Guvernul menține carantina în următoarele 15 zile și mai punem încă două săptămâni putem lua în considerare o reluare a campionatelor pe 15 aprilie. Putem face predicții, dar trebuie să devenim pragmatici. Este o perioadă grea și trebuie să fim cât mai precauți.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
IERI LA 09:47

Benjmain Andre

Credit imagine: Getty Images

Campionatele trebuie să se încheie la finalul lui iunie

Nathalie Boy de la Tour a fost în videoconferința organizată de UEFA cu reprezentații Ligilor Profesioniste din Europa.
Prioritatea este ca aceste campionate să revină și să se termine până la finalul lui iunie. Asta am discutat cu UEFA. Este vital pentru fotbalul francez și cel european. Am hotărât împreună că trebuie să ne revenim cât mai repede pentru sunt consecințe economice uriașe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Mbappe, atacat de un fost coleg de la PSG: "Nu înțelege că cei de lângă el sunt mai fenomene ca el"
25/11/2022 LA 10:20
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10