Fanii din lumea fotbalului așteaptă cu sufletul la gură campania de transferuri din vară. Unul dintre motive este legat de posibilitatea ca Messi și Neymar să joace din nou împreună. Atât Barcelona, cât și PSG, visează să recreeze parteneriatul de 5 stele care a făcut furori în perioada 2013-2017, pe vremea când brazilianul evolua pe Camp Nou.
Înțelegerea lui Messi cu Barcelona expiră în această vară, în timp ce Neymar mai are contract cu PSG până în 2022. Potrivit presei internaționale, cei doi și-ar dori să fie din nou colegi, motiv pentru care conducătorii cluburilor deja pregătesc planul "de atac" pentru următoarea fereastră de mercato.
PSG vrea să-l atragă pe Messi, în timp ce Barca vrea să-l aducă înapoi pe Neymar. Misiunea nu se anunță deloc ușoară, indiferent de direcție. Astăzi, Le Parisien a anunțat că PSG va încerca din toate puterile să-l aducă pe Messi la Paris. Francezii își doresc un trio de vis, format din Mbappe, Messi și Neymar.
Ligue 1
Omul bănuit că i-a dat COVID-19 lui Messi a primit amenințări cu moartea. Acesta este negativ
03/01/2022 LA 18:11

Președintele lui PSG s-a săturat de zvonurile legate de Neymar! Ce i-a transmis Barcelonei

De cealaltă parte, Barcelona vrea să-l convingă pe Messi să semneze un nou contract, iar una dintre promisiuni este legată de transferul lui Neymar. Recent, starul brazilian s-a arătat extrem de încrezător că va juca din nou alături de căpitanul catalanilor în sezonul viitor. Pe asta se bazează și Joan Laporta, președintele de pe Camp Nou.
Conducătorul Barcelonei încearcă să-l readucă pe brazilian la formația catalană, lucru cu care, evident, președintele lui PSG nu este de acord. Potrivit Radio Catalonia, citat de cotidianul As, Nasser Al-Khelaifi, președintele campioanei Franței, le-ar fi transmis un mesaj conducătorilor Barcelonei, în frunte cu Laporta, în care le-a spus să oprească încercările de a-l transfera pe Neymar.
Șeful de la Paris consideră că discuțiile despre revenirea lui Neymar la Barcelona "îl destabilizează" pe atacantul brazilian, pe care catalanii l-au vândut la PSG în urmă cu 4 ani pentru suma record de 222 milioane de euro.
Jurnaliștii spanioli susțin că mesajul lui Al-Khelaifi nu îi deranjează deloc pe conducătorii Barcelonei, care au transformat transferul lui Neymar în prioritatea numărul 1 pentru această vară.
Marți seară, Neymar și PSG au părăsit UEFA Champions League în semifinale, după ce au fost învinși de Manchester City, cu 4-1 la general. Starul brazilian n-a reușit să câștige mult râvnitul trofeu în cei 4 ani petrecuți la Paris, iar acest lucru ar putea cântări enorm în decizia lui din vară.
Neymar va trebui să aleagă între prelungirea contractului sau revenirea la Barcelona, unde a câștigat singurul său trofeu UCL din carieră: în 2015, după o finală cu Juventus.
Ligue 1
Leonardo: "Primele luni ale lui Messi la PSG sunt spectaculoase, dacă te uiți pe statistică"
20/12/2021 LA 09:34
Ligue 1
Leonardo, super-anunț pentru fanii PSG: "Semnează prelungirea! Va rămâne la Paris toată cariera"
17/12/2021 LA 07:54