”Sunt foarte fericit pentru că am semnat un nou contract cu PSG până în 2025. Adevărul este că sunt foarte bucuros pentru că voi mai petrece patru ani, aici, la Paris, dar și pentru că voi face parte în continuare din acest proiect.
Îmi doresc noi trofee cu echipa. A contat pentru mine întreaga atmosferă de aici, colegii, ceilalți oameni din club, dar mai ales antrenorul, care este unul extrem de valoros”, a declarat Neymar, citat de DigiSport.
”Sigur, golurile mele, de când am venit la PSG, au ajutat să pună echipa în rândul grupărilor de top, dar am creat împreună un grup care a învățat să joace în Champions League. Sunt convins că împreună putem reuși. Mă bucur că fac parte din istoria acestui club și-mi doresc să mai realizăm lucruri mari împreună”, a adăugat el.
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM 11 ORE

CONTRACT URIAȘ PENTRU NEYMAR, LA PSG

După negocieri dure în ultimele luni, brazilianul a semnat prelungirea contractului cu francezii, deși Barcelona, fostul club, i-a făcut un marcaj strâns, dorindu-l alături de Messi.
În cele din urmă, Nasser Al Khelaifi l-a convins pe brazilian să semneze un contract care-l va ține în Franța până în 2025. Salariul va fi, potrivit L'Equipe, de 30 de milioane de euro/an, net.
În plus, există o serie de bonusuri, în funcție de performanțe, cea mai consistentă fiind legată, evident, de cucerirea Ligii Campionilor.
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM O ZI
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
IERI LA 05:05