”Sunt foarte fericit pentru că am semnat un nou contract cu PSG până în 2025. Adevărul este că sunt foarte bucuros pentru că voi mai petrece patru ani, aici, la Paris, dar și pentru că voi face parte în continuare din acest proiect.
Îmi doresc noi trofee cu echipa. A contat pentru mine întreaga atmosferă de aici, colegii, ceilalți oameni din club, dar mai ales antrenorul, care este unul extrem de valoros”, a declarat Neymar, citat de DigiSport.
”Sigur, golurile mele, de când am venit la PSG, au ajutat să pună echipa în rândul grupărilor de top, dar am creat împreună un grup care a învățat să joace în Champions League. Sunt convins că împreună putem reuși. Mă bucur că fac parte din istoria acestui club și-mi doresc să mai realizăm lucruri mari împreună”, a adăugat el.
Ligue 1
Omul bănuit că i-a dat COVID-19 lui Messi a primit amenințări cu moartea. Acesta este negativ
03/01/2022 LA 18:11

CONTRACT URIAȘ PENTRU NEYMAR, LA PSG

După negocieri dure în ultimele luni, brazilianul a semnat prelungirea contractului cu francezii, deși Barcelona, fostul club, i-a făcut un marcaj strâns, dorindu-l alături de Messi.
În cele din urmă, Nasser Al Khelaifi l-a convins pe brazilian să semneze un contract care-l va ține în Franța până în 2025. Salariul va fi, potrivit L'Equipe, de 30 de milioane de euro/an, net.
În plus, există o serie de bonusuri, în funcție de performanțe, cea mai consistentă fiind legată, evident, de cucerirea Ligii Campionilor.
Ligue 1
Leonardo: "Primele luni ale lui Messi la PSG sunt spectaculoase, dacă te uiți pe statistică"
20/12/2021 LA 09:34
Ligue 1
Leonardo, super-anunț pentru fanii PSG: "Semnează prelungirea! Va rămâne la Paris toată cariera"
17/12/2021 LA 07:54