Principalele declarații ale lui Mauricio Pochettino

Cum se simte ca noul antrenor al lui PSG: ”Sunt foarte fericit că sunt aici. Cred că este o oportunitate extraordinară și un proiect uimitor. Este fantastic să fiu la PSG”.
Care au fost primele impresii la revenire: ”Este foarte frumos să mă întorc aici și să construim din nou această relație. Am urmărit mereu PSG după ce am jucat aici. Am avut mereu o relație foarte bună cu suporterii. Paris este unul dintre marile cluburi din lume iar pentru un astfel de club, să câștigi nu este de ajuns. Trebuie să câștigi, dar contează și felul în care joci. Jucătorii de aici sunt printre cei mai buni din lume, ei sunta ctorii principali și trebuie să le placă ce fac pe teren, este foarte important”.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
Ce fel de manager este: ”Aș spune că sunt un antrenor apropiat de jucători. Am așteptări mari de la ei și îmi place să existe o prietenie între jucători și întreg staff-ul. Aș vrea ca toată lumea implicată la club și stadion să simtă că face parte din proiect”.
Principalul nostru obiectiv este să ne asigurăm că toată lumea merge în aceeași direcție. Vrem să aducem o mentalitate, o filosofie la care să participe toată lumea. Ideea este ca toată lumea să vrea ca acest club să aibă succes. Vrem să fim un club puternic cu o structură puternică
Ce le transmite suporterilor: ”Am amintiri frumoase din anii petrecuți aici, meciurile jucate pe seara pe Parc des Princes în fața fanilor... Abia aștept ca ei să revină pe stadion!”.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14