Directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, a afirmat sâmbătă într-un interviu acordat în presa din Franța că antrenorul Thomas Tuchel va continua şi în sezonul viitor. În schimb, el a confirmat că Thiago Silva şi Edinson Cavani vor pleca de la campioana Franţei.
În plus, Leonardo a fost întrebat și despre soarta celor mai curtați jucători de la campioana Franței, Kylian Mbappe și Neymar. Cele două staruri ale lui PSG se află de mult timp în atenția cluburilor mari. În timp ce brazilianul este dorit la FC Barcelona, atacantul francez ar urma să ajungă tot în Spania, dar la rivala Barcei, Real Madrid.

Ce se întâmplă cu Mbappe și Neymar

Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16
În ciuda faptului că ofertele nu lipsesc, PSG nu privește cu ochi buni posibilitatea ca linia ofensivă să piardă din forță. Francezii își doresc ca atât Neymar, cât și Mbappe să rămână în capitala Franței. Leondardo a vorbit despre viitorul lor, dar nu a oferit prea multe detalii: “Nimic nu ne spune că nu vor fi aici sezonul viitor. Ei mai au doi ani de contract și privim spre viitor. Vrem să lucrăm în continuare împrenă”.
Despre Mbappe, Leonardo a spus chiar că atacantul francez reprezintă viitorul lui PSG: “Este ceea ce toată lumea își dorește. Situația ideală pentru noi ar fi ca el să își reînnoiască contractul peste doi ani. Neymar și Mbappe au 28, respectiv 21 de ani și sunt aici. Nu e prea mult de discutat. Suntem norocoși să-i avem pentru că sunt niște fotbaliști uriași. Trebuie să găsim o soluție pentru a ne continua aventura împreună”. Leonardo a vorbit și despre posibilitatea ca PSG să facă noi transferuri în această vară. Directorul sportiv al PSG a anunțat că nu vor fi cheltuieli prea mari la club, nimic peste 100 de miloane de euro.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25