Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG a confirmat două plecări importante în această vară

Irina Aldea

Publicat 14/06/2020 la 09:59 GMT+3

Directorul sportiv al clubului PSG a anunțat sâmbătă în presa din Franța că doi jucători vor părăsi echipa în fereastra de transferuri din vară.

PSG a confirmat două plecări importante în această vară

Credit imagine: Getty Images

Edinson Cavani și Thiago Silva se vor despărți în această vară de Paris Saint-Germain, după expirarea contractului, a confirmat directorul sportiv al campioanei Franţei, Leonardo. După fundaşul brazilian Thiago Silva, nici cel mai bun marcator din istoria grupării pariziene, Edinson Cavani, nu îşi va prelungi contractul cu PSG.
"A fost o decizie foarte dificilă, dar, da, ne apropiem de final. Poate că am greşit, nu ştiu, niciodată nu există un moment perfect. A fost o călătorie atât de frumoasă, dar ne apropiem de final. A trebuit să luăm o decizie logică, atât pe plan financiar, cât și referitor la jucătorii tineri, noua generație care vine din urmă", a declarat directorul sportiv al clubului PSG, Leonardo, citat de L'Equipe.
Cavani, 33 de ani, și Silva, 35 de ani, vor rămâne amândoi fără contract în luna iunie, dar vor rămâne la club până ce sezonul va fi complet, iar PSG va evolua în sferturile Champions League. Ajuns la 33 de ani, Cavani juca la PSG din 2013, timp în care a strâns 301 meciuri, 200 de goluri, 43 de pase decisive, dar şi nu mai puţin de 22 de trofee. Despre el s-a vorbit că ar urma să ajungă la Atletico Madrid sau la echipa lui David Beckham din MLS, Inter Miami.

PSG, desemnată campioană a Franței în acest sezon

La finalul lunii aprilie, Liga Profesionistă de Fotbal din Franța a confirmat oficial că Paris Saint-Germain este noua campioană din Ligue 1. Astfel, Amiens și Toulouse au retrogradat în Ligue 2, cu toate că ar mai fi fost de jucat 10 etape. În Champions League se vor califica PSG, Marseille și Rennes în timp ce Lille, Reims și Nice vor merge în Europa League. Lyon, care a încheiat campania pe locul șapte, ratează cupele europene pentru prima oară din 1997.
Clasamentul a fost stabilit în baza numărului mediu de puncte pe care fiecare echipă le-a adunat până acum în meciurile jucate. Vestea este bună pentru Lorient și Lens din Ligue 1 care vor fi promovate în Ligue 1 pentru sezonul 2020/2021. Având în vedere că nu va exista un play-off în Ligue 2, Nimes își va păstra locul din primul eșalon francez.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo