PSG a avut o campanie de achiziții de răsunet, iar totul a culminat cu aducerea lui Lionel Messi. Fanii parizienilor sunt în extax, iar numărul record de tricouri vândute reprezintă cea mai bună dovadă în acest sens.
Dar cele 150.000 de tricouri cu numele lui Messi pe spate vândute în doar 7 minute nu sunt singurul indicator că popularitatea clubului din capitala Franței a crescut enorm de la anunțul mutării. În mediul on-line, fanii lui Messi au devenit peste noapte fani ai lui PSG.
În numai 24 de ore de la prezentarea oficială a lui Messi, numprul de urmăritori ai paginii de Instagram a celor de la PSG s-a dublat. La începutul săptămânii, PSG avea ceva mai puțin de 20 de milioane de urmăritori, iar acum numărul a ajuns la 45 de milioane și este într-o continuă creștere.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 19 ORE
tweet

Messi, plătit regește la PSG

Potrivit publicației franceze Le Parisien, Messi va câștiga 41 de milioane de euro pe sezon la noua sa echipă. Argentinianul va mai avea în plus și un bonus de transfer, în valoare de 40 mil. €. Inițial s-a vorbit de un salariu mai mic, de aproximativ 30 de milioane.
Contractul lui Messi este valabil pe două sezoane cu o opțiune de prelungire de încă un an. În total, în perioada pe care o va petrece pe Parc des Princes, superstarul va încasa peste 120 de milioane net. În cazul în care va continua și va juca trei sezoane, va ajunge la 163 de milioane.
În noul său contract, Messi are și o serie de obiective care îi pot spori beneficiile financiare: cucerirea primului trofeu Champions League pentru PSG sau câștigarea celui de-al 7-lea Balon de Aur, în tricoul parizienilor.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
IERI LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24