Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG a scăpat victoria în minutul 90+1, după ce revenise de la 0-3 cu penultima clasată Amiens

Cosmin Cioboata

Actualizat 15/02/2020 la 20:29 GMT+2

PSG a avut parte de o partidă mult mai grea decât părea la prima vedere, pe terenul lui Amiens, încheiată cu un scor spectaculos: 4-4.

Les joueurs du PSG à Amiens

Credit imagine: Getty Images

Cu mulți jucători indisponibili în primul "11", campioana en-titre s-a văzut condusă cu 3-0 după 40 de minute, de penultima echipă clasată din Franța. Potrivit statisticilor, PSG nu mai primise 3 goluri în prima repriză din 2012, de la un derby cu Olympique Lyon, încheiat cu același scor înregistrat în această seară: 4-4.
Penultima clasată din Ligue 1 a început tare partida, iar Guirassy a deschis scorul în minutul 5. Jucătorii lui Thomas Tuchel nu s-au trezit după acea lovitură, în timp ce gazdele au continuat prestația excelentă. În minutul 29, Kakuta a dublat avantajul micuței echipe, după o pasă expediată de Fousseni Diabate. Diabate a trecut la finalizare 11 minute mai târziu, când l-a învins pe Navas cu un șut la colțul lung.
Edinson Cavani (PSG) face à Regis Gurtner (Amiens)

PSG a fost egalată în ultimele minute

Seara se anunța complet dezastruoasă pentru liderul din Ligue 1, până când Herrera a anunțat deșteptarea în ultimul minut al primei reprize. Spaniolul a profitat de o minge deviată după un corner și a reluat sub bara transversală. Fără Neymar, Mbappe și alți jucători de bază, trupa lui Tuchel a forțat revenirea și, în cele din urmă, a reușit-o.
Fundașul central Nianzou Kouassi a marcat de 2 ori într-un interval de 5 minute, după assist-urile reușite de Draxler și Di Maria. Mauro Icardi a adus-o pe PSG în avantaj în minutul 74, când a finalizat simplu, din fața porții, centrarea excelentă trimisă de Bernat. Cei de la PSG au scăpat victoria printre degete în minutul 90+1, după ce Guirassy a înscris din nou, pe contra-atac. La faza anterioară, Cavani ratase o ocazie monumentală, care i-ar fi adus cele 3 puncte trupei lui Tuchel.
În urma remizei cu Amiens, PSG se menține pe primul loc în Franța, cu un avans de 13 puncte deasupra urmăritoarei Marseille, care va juca mâine, în compania lui Lille. Pentru formația lui Tuchel urmează meciul cu Borussia Dortmund, din "optimile" Champions League, programat marți, de la ora 22:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo