Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG cumpără din Premier League! Jucătorul surpriză de care sunt interesați parizienii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/06/2020 la 12:40 GMT+3

Campioana Franței, Paris Saint-Germain, este interesată de serviciile lui Wilfried Zaha, după ce acesta a fost preluat recent de agentul Pini Zahavi.

Marquinhos et Thiago Silva lors de Real - PSG

Credit imagine: Getty Images

Zahavi a fost cel care l-a adus pe Neymar la PSG de la Barcelona în 2017 iar agentul are relații apropiate și cu Roman Abramovich, patronul celor de la Chelsea, o altă echipă interesată de atacantul lui Crystal Palace.
Frank Lampard i-a comunicat totuși destul de clar lui Abramovich că nu îl dorește pe jucătorul de 27 de ani, în ciuda interesului lui Chelsea înainte de sosirea sa iar prețul cerut de Palace face ca cluburilor precum Arsenal sau Everton să le fie imposibil să ajungă la un acord.
Cele două cluburi au început discuții pentru Zaha vara trecută însă interesul a scăzut de atunci. Everton rămâne în peisaj, însă are alte priorități în timp ce tunarii au probleme financiare ceea ce face imposibilă alocarea unor fonduri considerabile pentru transferuri în această vară.
Zaha a declarat de numeroase ori că își dorește o nouă provocare, însă prețul său mare și dificultățile financiare prin care trec cluburile din cauza pandemiei de coronavirus au făcut ca lista potențialilor cumpărători să se micșoreze. Totuși, conform surselor 90min, PSG se află în contact cu agentul lui Zaha privind un posibil transfer.
PSG este unul dintre puținele cluburi care are puterea financiară pentru a-l aduce pe Zaha, clubul demonstrându-și deja capabilitățile pe piața transferurilor după achiziționarea definitivă a lui Mauro Icardi.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo