Zahavi a fost cel care l-a adus pe Neymar la PSG de la Barcelona în 2017 iar agentul are relații apropiate și cu Roman Abramovich, patronul celor de la Chelsea, o altă echipă interesată de atacantul lui Crystal Palace.
Frank Lampard i-a comunicat totuși destul de clar lui Abramovich că nu îl dorește pe jucătorul de 27 de ani, în ciuda interesului lui Chelsea înainte de sosirea sa iar prețul cerut de Palace face ca cluburilor precum Arsenal sau Everton să le fie imposibil să ajungă la un acord.
Cele două cluburi au început discuții pentru Zaha vara trecută însă interesul a scăzut de atunci. Everton rămâne în peisaj, însă are alte priorități în timp ce tunarii au probleme financiare ceea ce face imposibilă alocarea unor fonduri considerabile pentru transferuri în această vară.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
Zaha a declarat de numeroase ori că își dorește o nouă provocare, însă prețul său mare și dificultățile financiare prin care trec cluburile din cauza pandemiei de coronavirus au făcut ca lista potențialilor cumpărători să se micșoreze. Totuși, conform surselor 90min, PSG se află în contact cu agentul lui Zaha privind un posibil transfer.
PSG este unul dintre puținele cluburi care are puterea financiară pentru a-l aduce pe Zaha, clubul demonstrându-și deja capabilitățile pe piața transferurilor după achiziționarea definitivă a lui Mauro Icardi.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14