Una dintre prioritățile celor de la PSG pentru următoarea perioadă de transferuri este de a-și consolida partea dreaptă a apărării. Clubul parizian a fost interesat de Sergino Dest în vara trecută și acum a pus ochii pe un alt jucător de pe orbita Barcelonei. Este vorba despre Emerson Royal , fundașul dreapta care joacă acum la Betis, unde a fost împrumutat pentru 2 sezoane în 2019.
Brazilianul de numai 22 de ani a avut evoluții foarte bune la clubul andaluz în această stagiune, jucând 28 de meciuri în toate competițiile, marcând 2 goluri și oferind 4 assist-uri. Potrivit Mundo Deportivo, Emerson este varianta ideală agreată de Pochettino pentru postul de fundaș dreapta.
PSG îi are momentan în lot pe această poziție pe Alessandro Florenzi și pe tănărul Colin Dagba. Primul dintre ei se va întoarce însă cel mai probabil la Roma, iar cel de-al 2-lea nu a avut evoluții foarte concludente în acest sezon, deși a adunat 22 de meciuri în toate competițiile până acum.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 15 ORE
https://i.eurosport.com/2019/08/19/2658319.jpg

PSG oferă 25 de milioane de € pentru Emerson Royal

Conform sursei citate, oferta celor de la PSG pentru Emerson Royal este de 25 de milioane de €. Dacă mutarea se va perfecta în aceste condiții, Barcelona ar obține un profit substanțial fără ca jucătorul să fi jucat vreun meci pentru gruparea de pe Camp Nou.
Catalanii l-au trasferat în vara lui 2019 de la Atletico Mineiro pentru 12 milioane de €, dar jumătate din sumă a fost achitată de Betis Sevilla, club la care a fost împrumutat pentru 2 sezoane (2019-2021).
Cum poziția de fundaș dreapta pare asigurată la Barcelona, prin prezențele lui Sergi Roberto și Serginho Dest, e foarte probabil ca oferta celor de la PSG să fie acceptată.
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
IERI LA 13:37
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
IERI LA 06:04