Neymar mai are contract cu PSG până în 2022 și încă n-au fost demarate negocierile pentru o eventuală prelungire. Cu toate acestea, ambele părți par dispuse să continue colaborarea.
Atacantul brazilian și-a exprimat dorința să rămână pe Parc des Princes inclusiv la finalul ultimului meci din Champions League, câștigat de PSG împotriva lui Istanbul Bașakșehir.
De asemenea, președintele lui PSG speră să-l convingă pe Neymar să semneze un nou contract. Totuși, Nasser Al-Khelaifi s-a gândit și la ipoteza în care cele două părți nu vor ajunge la un numitor comun în viitorul apropiat și, drept urmare, i-a stabilit un preț considerabil pe care orice echipă interesată de Neymar va fi nevoită să-l achite.
Ligue 1
Omul bănuit că i-a dat COVID-19 lui Messi a primit amenințări cu moartea. Acesta este negativ
03/01/2022 LA 18:11
Potrivit L'Equipe, este vorba despre suma de cel puțin 100 de milioane de euro.

PSG i-a stabilit prețul lui Neymar: cel puțin 100 de milioane de euro

Deși noul preț este mult mai mic decât cel pe care PSG l-a plătit în 2017 - 222 milioane de euro -, conducătorii de la Paris își asumă un risc uriaș, ținând cont de faptul că majoritatea echipelor de top din Europa au probleme financiare din cauza pandemiei, care se vor întinde, cel mai probabil, și anul viitor.
În aceste condiții, PSG s-ar putea "păcăli", existând posibilitatea să-l piardă gratis pe Neymar dacă brazilianul nu va semna prelungirea contractului și, în același timp, nu va exista vreo echipă dispusă să achite suma de minimum 100 milioane de euro până în iarna anului 2022.
În ultima vreme s-a tot vorbit despre posibilitatea ca Neymar să revină la Barcelona, echipa pentru care a mai evoluat în perioada 2013-2017. Jordi Farre și Emili Rousaud, doi dintre candidații la președinția Barcelonei, își doresc să-l readucă pe atacantul lui PSG pe Camp Nou, pentru a evolua alături de bunul său prieten, Lionel Messi.
Planul ideal al catalanilor ar fi ca Messi să semneze prelungirea contractului, pentru ca apoi Neymar să fie "ademenit" pe Camp Nou.
Ligue 1
Leonardo: "Primele luni ale lui Messi la PSG sunt spectaculoase, dacă te uiți pe statistică"
20/12/2021 LA 09:34
Ligue 1
Leonardo, super-anunț pentru fanii PSG: "Semnează prelungirea! Va rămâne la Paris toată cariera"
17/12/2021 LA 07:54