Contractul inițial al lui Juan Bernat cu PSG urma să expire în această vară. Oficialii clubului din Paris au risipit orice urmă de incertitudine și i-au oferit un nou contract, iar ibericul n-a stat pe gânduri și a acceptat.
PSG a anunțat în această seară că Bernat a semnat prelungirea înțelegerii până în iunie 2025.

Juan Bernat, jucătorul dorit de Barcelona, și-a prelungit contractul cu PSG

Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
Bernat se afla pe lista de transferuri a Barcelonei pentru perioada de mercato din vară. Totuși, planurile catalanilor au fost date peste cap de anunțul făcut astăzi de PSG:
"Clubul PSG este fericit să anunțe prelungirea contractului lui Juan Bernat pe 4 sezoane. Fundașul stânga, care recent a împlinit 28 de ani, va evolua la clubul din Capitală până pe 30 iunie 2025", se arată în comunicatul emis de PSG.

Reacția lui Bernat, după ce a semnat prelungirea contractului cu PSG până în 2025

Juan Bernat a oferit și o primă reacție după ce a semnat prelungirea contractului cu PSG:
"Sunt foarte fericit că am reușit să-mi prelungesc contractul cu PSG. Întotdeauna am spus că mă simt bine aici. Îmi doream foarte mult să continui aventura la club, iar acum s-a întâmplat și sunt extrem de bucuros", a spus Juan Bernat, pentru site-ul oficial al lui PSG.

Bernat a ajuns în 2018 la PSG

Bernat a fost cumpărat de PSG de la Bayern Munchen în 2018, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Internaționalul cu 11 selecții la naționala Spaniei a bifat 76 de apariții la formația pariziană, reușind să înscrie și 6 goluri.
Bernat a fost mai mult accidentat în actualul sezon, motiv pentru care a adunat numai 3 meciuri. De-a lungul carierei, spaniolul a mai evoluat la Valencia, echipa care l-a lansat în fotbalul mare.
La ora actuală, Juan Bernat este cotat la 16 milioane de euro de transfermarkt.com.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14