PSG a reușit în această vară o campanie de achiziții de răsunet, reușind să-i ia gratis pe Lionel Messi, Sergio Ramos, Luigi Donnarumma și Jorginho Wijnaldum. În plus, parizienii l-au transferat și pe Achraf Hakimi, pentru care au plătit 60 de milioane de €.
Celor 5 staruri aduse în această perioadă de mercato li se adaugă alți jucători de super clasă care erau deja pe Parc de princes, precum Neymar, Mbappe, Di Maria, Verratti sau Marquinhos. Așadar, la PSG este o aglomerație de vedete cum rar s-a văzut în istoria fotbalului, dar acest lucru presupune consturi uriașe pentru club, toți acești fotbaliști având salarii colosale.

Herbert Hainer: "Aud că Messi câștigă 40 de milioane net, asta înseamnă 80 de milioane brut"

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Imediat după ce francezii au perfectat transferul lui Messi, un oficial al celor de la Borussia Dortmund a avut o replică acidă, spunând că nu e corect ca PSG să aibă resurse financiare nelimitate.
Acum a venit și rândul celuilalt mare club al Germaniei să ia atitudine cu privire la politica aplicată de PSG în privința transferurilor. Herbert Hainer, noul președinte al bavarezilor, a oferit un amplu interviu pentru Bild, în care a declarat că Bayern monitorizează atent ceea ce se întâmplă la PSG și a îndemnat și alte cluburi să o facă.
"Încerc încă să înțeleg cum funcționează fair-play-ul financiar la PSG. Pe măsură ce ei se întăresc în continuu, noi vom analiza foarte atent modul în care acest lucru poate rezona cu regulile UEFA. Vom insista și apoi ne așteptăm ca și alte cluburi să facă același lucru. Nu mă grăbesc să judec PSG-ul, dar campania de achiziții este deja una impresionantă. Nu sunt taxele de transfer, ci salariile. Aud că Messi câștigă 40 de milioane net, asta înseamnă 80 de milioane brut. În plus, mai sunt Hakimi, Ramos, Donnarumma.", a declarat Hainer pentru BILD.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14