Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG - Marseille 0-1! 5 eliminați și o victorie istorică pentru OM. Neymar&Co, pe loc retrogradant

Cristian Mihală

Publicat 14/09/2020 la 00:08 GMT+3

PSG nu își revine după criza provocată de coronavirus la nivelul lotului. Trupa lui Tuchel a pierdut și al doilea meci al sezonului, cu marea rivală, Olympique Marseille, pe teren propriu, scor 0-1.

PSG - Marseille 0-1

Credit imagine: Getty Images

După înfrângerea la limită din partida cu Lens, campioana Franței spera să își ia revanșa în fața lui OM. Fără Mbappe, Icardi și Marquinhos, încă în carantină după ce au fost depistați cu COVID-19, finaliștii Ligii Campionilor au etalat un joc destul de previzibil. Deși au dominat destul de clar, ocaziile mari la poarta lui Mandanda au lipsit.
Unicul gol al meciului a venit după jumătate de oră. Thauvin, revenit la potențial maxim după accidentarea care l-a ținut departe de gazon aproape tot sezonul anterior, a înscris după jumătate de oră de joc. La o lovitură liberă executată perfect de Payet, mijlocașul lui OM a plecat de la limita off-sideului și l-a învins elegant pe Rico.
Marseille a avut un al doilea gol anulat în mod greșit pentru offside, care putea afecta rezultatul final. Din fericire pentru OM, campioana din Hexagon nu a reușit să egaleze.
Marseille

5 eliminați în PSG - Marseille 0-1

Finalul a fost unul plin de nervi, arbitrul trebuind să scoată nu mai puțin de 5 cartonașe roșii din buzunar. Kurzawa și Amavi au fost protagoniștii unui scandal și au fost direct eliminați, în timp ce Benedetto și Paredes au fost trimiși la cabine pentru cumul de cartonașe (minutele 90+7 și 90+8). Neymar a văzut și el roșu, după ce nervii i-au cedat în minutul 90+9.
Eșecul de azi duce la o contra-performanță în istoria formației din capitala Franței. Este pentru prima dată în ultimii 35 de ani când PSG înregistrează două eșecuri în primele două partide ale sezonului. În istoria clubului din capitala Franței, de 3 ori se mai întâmplase să înceapă o stagiune cu două partide pierdute (1976-1977, 1978-1979 și 1984-1985).
PSG e pe loc retrogradant în Franța, fără vreun punct acumulat, dar cu siguranță că lucrurile se vor regla pentru campioni, care rămân marii favoriți la un nou titlu.
Marseille a învins PSG pentru prima oară, independent de competiție, în ultimii 9 ani. Ultima oară când OM se impunea la Paris se întâmpla în februarie 2010.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo