După ce a scris istorie pe Camp Nou, predându-i o adevărată lecție Barcelonei, scor 4-1, formația lui Mauricio Pochettino a prestat un joc foarte slab în Ligue 1, pierzând pe propriul teren, scor 0-2 cu Monaco.
Deși a presat constant, PSG nu și-a creat faze periculoase, reușind un singur șut pe spațiul porții.
Monegascii au rezolvat disputa prin golurile lui Diop și Maripan și, după 7 titluri în ultimii 8 ani, PSG are mult mai multe emoții decât și-ar fi imaginat oricine în cucerirea unui nou tofeu.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48

PSG - Monaco 0-2. Ce a postat Neymar, după înfrângerea campioanei Franței

Situația neplăcută de pe Parc des Princes nu a părut însă să-l deranjeze foarte tare pe Neymar. Starul brazilian s-a accidentat în urmă cu două săptămâni, într-un meci din Cupa Franței, și a ratat ultimele 3 partide ale PSG-ului, inclusiv pe cea cu Monaco.
În ciuda dezamăgirii lui Pochettino și a coechipierilor săi, Neymar a avut alte preocupări aseară, imediat după fluierul de final al partidei de la Paris.
Neymar a împărtășit cu fanii săi de pe Twitter cât de mult apreciază albumul artistului Thiaguinho:
"Dependent de albumul 'Infinito' al lui Thiaguinho", a scris brazilianul, pe Twitter.
Fără Neymar, PSG a "demolat" Barcelona pe Camp Nou, scor 4-1, în turul optimilor Champions League. Există șanse ca brazilianul să rateze și partida retur de pe Parc des Princes, programată pe 10 martie.

PSG - Monaco 0-2. Pochettino a bifat un record negativ la formația pariziană, sub conducerea arabă

Mauricio Pochettino a adunat doar 19 puncte în primele 9 meciuri de campionat în Ligue 1, cel mai slab record al unui antrenor al lui PSG de când clubul a fost preluat de arabi.
La finalul meciului cu Monaco, Pochettino și-a asumat vina pentru eșec, deși a admis că nu înțelege ce se întâmplă în Ligue 1. Deși are parte de adversari mai degrabă modești, PSG nu reușește să se concentreze și a obținut în ultima perioadă rezultate extrem de modeste pentru ambițiile avute:
"Nu doar Mbappe s-a aflat la un nivel inferior celui arătat marți... toată echipa a evoluat slab. Când echipa nu câștigă, primul responsabil sunt eu. Toată lumea are părerea sa cu privire la alegerile mele. Îmi asum complet răspunderea pentru rezultat. Vina este a mea, așa se întâmplă când pierzi. Trebuie să acceptăm, să lucrăm, să aflăm de ce apare acest tip de înfrângere împotriva adversarelor din Ligue 1. Atâta timp cât este matematic posibil, vom încerca să luăm un nou titlu", a spus Pochettino, la conferința de presă.
PSG se află pe locul 3, înregistrând deja 6 eșecuri în actualul sezon. Obiectivul nu e ratat, Mbappe&Co aflându-se la 4 puncte de liderul Lille, însă e nevoie ca jucătorii să se "trezească" repede pentru a nu intra în criză de timp. Asta pentru că Lyon, locul 2, are și ea ambiții de titlu, iar o luptă în trei e mult mai greu de câștigat de băieții lui Pochettino.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14