Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG nu mai are răbdare cu Mbappe! Parizienii îi vor reduce prețul de transfer. Cât va valora

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/04/2021 la 12:09 GMT+3

PSG începe să-și piardă răbdarea cu Kylian Mbappe (22 de ani), al cărui contract expiră în vara anului 2022.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe looks on during the French Cup round-of-16 football match between Brest FC (Stade Brestois 29) and Paris Saint-Germain (PSG) at The Francis Le Ble Stadium in Brest, north-western France on March 6, 2021

Credit imagine: Getty Images

Oficialii lui PSG se tem de scenariul în care Kylian Mbappe va refuza prelungirea contractului și va pleca gratis. Din acest motiv, conducătorii clubului sunt dispuși să-i reducă prețul de transfer în următoarea perioadă de mercato, din vară.
Kylian Mbappe este unul dintre cei mai "vânați" fotbaliști, la ora actuală. Starul lui PSG se află de ceva vreme pe radarul lui Real Madrid, dar oficialii parizieni nu vor să renunțe prea ușor la serviciile sale. Totuși, aceștia ar putea fi nevoiți, în cazul în care atacantul de 22 de ani va refuza toate propunerile de prelungire a contractului scadent în vara anului 2022.
Până acum, cele două părți n-au ajuns la un numitor comun, deși board-ul lui PSG este dispus să-i ofere un salariu astronomic. Deja nu mai reprezintă un mister faptul că Mbappe visează să joace la Real, iar transferul s-ar putea realiza încă din această vară.

PSG, dispusă să-i reducă prețul de transfer lui Mbappe

Potrivit publicației Le Parisien, citată de Marca, oficialii lui PSG încep să-și piardă răbdarea cu Mbappe, care încă n-a semnat prelungirea înțelegerii, iar în vară va intra în ultimul an de contract.
Parizienii se gândesc cu teamă la faptul că super-marcatorul lor ar putea pleca gratuit în 2022, motiv pentru care sunt dispuși să-și diminueze pretențiile financiare. Sursa citată anunță că PSG se gândește să-i scadă prețul de transfer lui Mbappe pentru a le oferi celorlalte cluburi interesate șansa să-l cumpere încă din această vară.
Mai precis, campionul mondial din 2018 ar urma să valoreze între 120 și 150 de milioane de euro. De notat că, în prezent, Mbappe este cotat la 180 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Mbappe s-a săturat de criticile primite la naționala Franței: "Este greu..."

Recent, Mbappe s-a plâns din cauza criticilor primite în ultima vreme. Atacantul a spus că este obositor să fie criticat mereu pentru jocul prestat la națională, menționând că el este mai expus față de jucătorii care evoluează în alte campionate:
"Este greu să fii criticat. Mai ales când joci pentru un club din țara ta și când dai totul pentru naționala ta. De la un timp devine obositor. Este diferit pentru jucătorii care joacă în străinătate și se întorc aici doar pentru echipa națională. Eu sunt aici tot timpul, așa că despre mine se vorbește mult mai mult. Este un context diferit, dar știam asta când am semnat pentru PSG.", a spus Mbappe, după meciul câștigat de Franța împotriva Bosniei și Herțegovina, scor 1-0, în preliminariile Campionatului Mondial.
Întrebat dacă acest lucru va conta în decizia privind viitorul său, atacantul a confirmat: "Desigur. Dar nu doar asta contează. E important să te simți bine acolo unde ești, să fii fericit în fiecare zi."
Cu toate aceste nemulțumiri, Mbappe a punctat că nu s-a hotărât asupra viitorului său: "Mai am nevoie de timp să mă gândesc. Când voi lua o decizie, voi spune asta."
Declarațiile respective nu vor fi deloc în ajutorul conducerii lui PSG, care mai are numai câteva luni la dispoziție ca să-i prelungească șederea lui Mbappe pe Parc des Princes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo