Marseille nu câștigase de o lună și jumătate în deplasare, în Ligue 1, dar a vrut să surprindă prin agresivitate și un pressing sufocant. N-a fost cea mai bună soluție, iar PSG i-a taxat pe naivii jucători ai lui Villas Boas la fiecare eroare din primele 45 de minute.

Icardi parizianul

Ligue 1
Messi și Mbappe au adus victoria PSG-ului în meciul cu Nice! Rareș Ilie nu s-a aflat în lot
01/10/2022 LA 20:55
https://i.eurosport.com/2019/10/27/2704777.jpg
Plecat de Inter după scandalurile repetate provocate de soția impresar Wanda, Icardi și-a intrat mai greu în ritm la Paris, dar de cinci meciuri este într-o formă foarte bună. Octombrie a fost luna Icardi pe Parc des Prices. Atacantul pe care Messi îl exclude din planurile naționalei Argentinei a reușit o dublă și a ajuns la 7 goluri în ultimele 5 meciuri, în toate competițiile.

Di Maria? Nu, Di Magia!

Angel Di Maria a făcut un nou meci mare. Argentinianul de 31 de ani pare la a doua tinerețe. După cele 4 (patru) pase de gol din UEFA Champions League, la Bruges, Di Maria a reușit încă două împotriva rivalilor de la Marseille.
Mbappe i-a mulțumit și a mărit avantajul gazdelor la 4-0 încă din minutul 45.

Marseille a jucat doar 10 minute

Villas Boas a abordat curajos meciul. Dario Benedetto, dar și Germain au fost periculoși în debutul meciului. Erorile fundașilor dezorientați Sarr și Sakai au dat peste cap planul antrenorului portughez. La prima ocazie, Icardi a deschis scorul și a urmat căderea liberă a lui OM. Doar Payet a mai încercat câte ceva, dar defensiva campionilor Franței a rezistat până la final fără mari emoții. Marseille a terminat meciul cu doar două șuturi pe poartă.

Necunoscuta Neymar

Neymar este accidentat, iar revenirea lui ar putea deveni o problemă pentru Thomas Tuchel. Neamțul își vede echipa jucând din ce în ce mai bine pe fază ofensivă, cu tripleta Di Maria-Icardi-Mbappe, iar Cavani stă cuminte pe bancă, gata să intre în orice moment. Neymar va dori să joace, iar dilemele lui Tuchel sunt:
1) Pe cine scoate pentru a-i face loc brazilianului?
2) Merită să facă această dereglare a unui bloc ofensiv care funcționează de minune?
În noile condiții, Neymar, cel mai scump jucptor din istoria fotbalului, ar putea deveni o rezervă de lux la PSG, mai ales că Tuchel a fost nemulțumit de repriza a doua de la meciul cu OM.
Am terminat meciul în prima repriză și nu îmi place asta
Fotbal
Cum arată cel mai scump 11 din lume! Echipa de vis a momentului valorează peste un miliard
01/10/2022 LA 19:09
Ligue 1
Mbappe a făcut "lista de cumpărături" la PSG! Cei 4 fotbaliști pe care i-a cerut pe Parc des Princes
01/10/2022 LA 07:44