Real Madrid a făcut marți o primă ofertă oficială pe numele lui Kylian Mbappe. Suma oferită de madrileni a fost de 160 de milioane de €, dar aceasta a fost refuzată din start de parizieni.
În această dimineață, L'Equipe anunța că francezii nu-l vor ceda pe atacant sub 200 de milioane de €, o sumă imensă ținând cont că Mbappe mai are un singur an de contract.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
IERI LA 14:06
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png

Leonardo: "Kylian a promis întotdeauna că nu va pleca gratuit"

Până acum, clubul francez nu a avut vreo reacție oficială, dar aceasta a venit în cele din urmă, iar aceasta a fost una clară și acidă la adresa celor de la Real Madrid.
"Oferta oficială de la Real Madrid este foarte departe de ceea ce moi ne dorim pentru Kylian. Da, este în jur de 160 de milioane de euro, dar este mai puțin decât ceea ce am plătit pentru el în 2017. În plus, mai presus de toate, modul în care acționează Real Madrid nu ne convine. Nu avem de gând să vorbim din nou cu Real pentru Mbappe. Termenul limită este 31 august, la miezul nopții. Atunci se încheie fereastra de transfeuri. Dar îl vom păstra și îi vom prelungi contractul. Nu-l vom lăsa să plece pentru mai puțin decât ceea ce am plătit pentru el, mai alescă o parte din acești bani îi datorăm bani lui AS Monaco.
Noi nu am deschis niciodată ușa unei plecări a lui Kylian Mbappe. NU. Oamenii spun că eu vreau să-l vând și nu Nasser, dar eu și Nasser gândim același lucru. Pentru mine e clar că Mbappe își dorește să plece, dar dacă un jucător își dorește neapărat să plece, o va face în condițiile noastre. Și acest lucru nu este valabil doar pentru Mbappe, ci pentru toți jucătorii noștri.
Ceea ce face Realul este o strategie de a încerca să obțină un NU de la noi, pentru a-i arăta jucătorului că au încercat totul, dar ei vor doar să mai aștepte un an pentru a-l lua gratuit. Kylian a promis întotdeauna că nu va pleca gratuit. Real Madrid se comportă așa de doi ani, este incorect, ilegal chiar, pentru că l-au contactat pe jucător. Pentru noi este inacceptabil, pentru că nu este corect. Oferta a venit acum, când el a intrat în ultimul an de contract și când mai sunt 7 zile până la finalul perioadei de mercato. Nu putem să ne schimbăm strategia pe ultima sută de metri. ", a declarat Leonardo, citat de as.com.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
IERI LA 10:46
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
IERI LA 10:13