Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG pune la bătaie 75 de milioane de euro pentru un fotbalist pe care l-a cedat pentru doar 13, în 2019

Cristian Mihală

Publicat 28/03/2022 la 16:35 GMT+3

PSG este gata să pună la bătaie 75 de milioane de euro pentru Christopher Nkunku, fotbalist pe care l-a lăsat să plece de pe Parc des Princes pentru doar 13 milioane de euro, în 2019.

Nkunku

Credit imagine: Getty Images

În ultimii ani, PSG a avut o strategie de transferuri falimentară. Au fost aduși jucători cu nume, pe sume mari, fără să se țină cont de potențialul lor real, de posibilitatea de a nu se adapta în campionatul Franței sau utilitatea lor la nivel de lot.
Astfel, în ultimii 5 ani, Neymar a plătit 668 de milioane de euro pentru achiziții, doar Neymar costând 222 de milioane.
CITEȘTE ȘI:

Nkunku, înapoi la PSG

Sezonul acesta a arătat că e nevoie de o schimbare de strategie, iar PSG pare că își va modifica într-o oarecare măsură politica. Vrea să își întărească ofensiva, în contextul în care Mbappe va pleca, iar o variantă excelentă pare Christopher Nkunku. Plecat în 2019, pentru doar 13 milioane de euro, la Leipzig, acesta a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Bundesliga, marcând în acest sezon 15 goluri și bifând 11 assisturi doar în campionat. În Liga Campionilor a jucat senzațional, marcând de 7 ori în cele 6 meciuri din grupă. E cotat la 65 de milioane de euro, dar, potrivit Mundo Deportivo, oficialii din capitala Franței sunt gata să pună la bătaie 75 de milioane de euro pentru "repatrierea" lui.
Suma reprezintă exact clauza de reziliere a fotbalistului de 24 de ani, care mai are contract cu Leipzig până în 2024.
Evoluțiile fantastice al lui Nkunku nu au scăpat neobservate de selecționerul Franței, Didier Deschamp, care l-a chemat la lot pentru prima oară pe fotbalist, pentru amicalele contra Coastei de Fildeș și Africii de Sud. Cu "elefanți" a evoluat 74 de minute, iar mâine seară e de așteptat să fie iar titular.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo