PSG a câștigat cu 2-0 derby-ul cu Marseille grație unor finalizări impecabile pe Stade Velodrome. Aceasta a fost a treia înfrângere la rând a celor de la Marseille, acolo unde continuă criza.
Meciul nu a fost neapărat unul impresionant, iar tensiunile de la Marseille nu s-au arătat și pe teren, fotbaliștii nu au dat dovadă de un spirit de luptă pe care și l-ar fi dorit fanii.
Situația de la Marseille este una disperată - antrenorul Andre-Villas Boas a anunțat că își va da demisia după ce conducerea a adus un jucător pe care nu și-l dorise pentru ca apoi fanii să invadeze baza de antrenamente a clubului. Portughezul, care a adus-o pe Marseille pe locul doi sezonul trecut, a fost suspendat din funcție.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
Nici meciul cu PSG nu a adus vești mai bune. Kylian Mbappe a finalizat perfect un contraatac rapid care a început după un corner al lui Marseille. Nu trecuseră nici măcar 10 minute.
Cincisprezece minute mai târziu Mauro Icardi a avut noroc când centrarea lui Alessandro Florenzi l-a lovit în ceafă iar mingea a sărit peste Steve Mandanda pentru ca PSG să-și dubleze avantajul.
Marseille a jucat bine apoi, însă gazdele nu au putut profita de ocaziile create iar partida s-a încheiat 2-0 pentru PSG. Parizienii se află în continuare pe locul trei în clasament, la un punct de Lyon (locul doi) și trei puncte de liderul Lille.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14