PSG a câștigat cu 2-0 derby-ul cu Marseille grație unor finalizări impecabile pe Stade Velodrome. Aceasta a fost a treia înfrângere la rând a celor de la Marseille, acolo unde continuă criza.
Meciul nu a fost neapărat unul impresionant, iar tensiunile de la Marseille nu s-au arătat și pe teren, fotbaliștii nu au dat dovadă de un spirit de luptă pe care și l-ar fi dorit fanii.
Situația de la Marseille este una disperată - antrenorul Andre-Villas Boas a anunțat că își va da demisia după ce conducerea a adus un jucător pe care nu și-l dorise pentru ca apoi fanii să invadeze baza de antrenamente a clubului. Portughezul, care a adus-o pe Marseille pe locul doi sezonul trecut, a fost suspendat din funcție.
Ligue 1
Messi, răspuns răspicat când a fost întrebat de diferențele dintre MSN și tridentul de vis de la PSG
09/10/2021 LA 15:23
Nici meciul cu PSG nu a adus vești mai bune. Kylian Mbappe a finalizat perfect un contraatac rapid care a început după un corner al lui Marseille. Nu trecuseră nici măcar 10 minute.
Cincisprezece minute mai târziu Mauro Icardi a avut noroc când centrarea lui Alessandro Florenzi l-a lovit în ceafă iar mingea a sărit peste Steve Mandanda pentru ca PSG să-și dubleze avantajul.
Marseille a jucat bine apoi, însă gazdele nu au putut profita de ocaziile create iar partida s-a încheiat 2-0 pentru PSG. Parizienii se află în continuare pe locul trei în clasament, la un punct de Lyon (locul doi) și trei puncte de liderul Lille.
Ligue 1
"Kylian, nici măcar Messi nu te poate convinge să rămâi la PSG?". Răspunsul lui Mbappe
05/10/2021 LA 07:11
Ligue 1
Neymar, distrus de un fost jucător de la PSG: "Un ticălos răsfățat"
04/10/2021 LA 04:50