Paris Saint Germain este foarte aproape de a rata câștigarea campionatului în Franța, după ce a remizat cu Rennes, în deplasare și a rămas la 3 puncte de liderul clasamentului, Lille.
Marquinhos, liderul din vestiar, a ieşit în faţă şi a recunoscut că această stagiune e una de coşmar pentru fosta finalistă de Champions League. Fotbaliştii nu sunt concentraţi, iar lucrurile nu pot continua în acest mod.
"Am suferit înfrângeri pe care le puteam evita, iar acum privim în urmă după punctele irosite. O dată, de două ori, de trei ori... E inadmisibil! Am condus în unele partide cu 1-0, cu 2-0 și totuși i-am lăsat pe adversari să revină. Trebuie să fim sinceri, nu a fost un sezon bun, nu mai suntem la fel de puternici. Trebuie să strângem rândurile, așa nu se mai poate", a spus Marquinhos.
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
16/10/2021 LA 14:32

Urmează schimbări mari la PSG

Din câte se pare, tehnicianul Mauricio Pochettino, care are toată susţinerea conducerii, va crea o mică revoluție în lotul trupei din Hexagon, astfel încât în următorii ani clubul să poată câștiga, în sfârșit, Champions League.
"Nu este un sezon tipic pentru PSG. Am ajuns acum patru luni, cu ambiția de a ajuta jucătorii și clubul să își îndeplinească obiectivele. S-au întâmplat multe. Tot ceea ce vedem și toate informațiile pe care le colectăm ar trebui să ne permită să mergem mai departe în viitor. În baza a ceea ce am observat în aceste luni, voi lua decizii pentru viitor. Clubul, noi - stafful tehnic - și conducerea ne gândim la ceea ce putem face pentru a crea o echipa mai bună în viitor. Deciziile vor fi luate la sfârșitul sezonului, în timp util", a explicat Pochettino după meciul de aseară, dând de înțeles că urmează schimbări masive în lot.
Ligue 1
Pochettino, de la omul care aducea speranța la Tottenham, la antrenorul renegat de starurile lui PSG
16/10/2021 LA 11:04
Ligue 1
Messi nu uită și nu iartă! Leo a dat ordin la PSG ca Pochettino să plece! Ce antrenor vrea în loc
15/10/2021 LA 13:26