În ultimele etape, PSG nu a impresionat prin jocul prestat, însă a fost salvată în două rânduri de Neymar. Problemele în ofensivă continuă, însă, în condițiile în care Mbappe, Cavani și Icardi sunt accidentați. Mai mult, ca Tuchel să aibă și mai multe bătăi de cap, în confruntarea cu Reims s-a accidentat și Eric Choupo-Moting.
În aceste condiții, campioana ultimilor ani din Hexagon nu a reușit să pună foarte multă presiune pe adversari, iar în defensivă a părut în unele momente extrem de naivă. Hassane Kamara a deschis scorul pentru oaspeți, pentru ca în minutele de prelungire ale partidei Boulaye Dia să stabilească scorul final.
Astfel s-a încheiat seria de 22 de partide fără înfrângere acasă pentru PSG, echipă care a bifat primul meci din ultimele 62 fără gol marcat, pe teren propriu.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
PSG nu primise vreun șut pe poartă în precedentele două partide, cu Real în Champions League și cu Lyon în campionat, dar de această dată și defensiva formației din capitala Franței a fost una nesigură. De altfel, tehnicianul Tuchel a recunoscut fair-play că orice alt rezultat decât victoria oaspeților ar fi fost incorect.
"Nu meritam mai mult în acest meci. Reims a jucat mult mai bine, noi nu am fost periculoși și nici nu am fost agresivi. E adevărat, avem patru atacanți de clasă și dintre aceștia doar unul a putut fi pe teren, dar și el vine după o accidentare", a spus Tuchel la final.

Tuchel a propus o formație surprinzătoare în PSG - Reims 0-2

Jurnaliștii l-au criticat pe Tuchel pentru modul în care a alcătuit primul 11, folosind câțiva fotbaliști fără experiență, precum Mbe Soh, puștiul de doar 18 ani titular surprinzător în banda dreaptă.
"Sunt alegerile mele. Dacă voi credeți că am greșit când am alcătuit formația, îmi asum această responsabilitate. Trebuie să fac alegeri înainte de fiecare meci. După partide, când vezi rezultatul, e ușor să comentezi. Eu cred în toți jucătorii și vreau să le dau șanse tuturor", a mai spus tehnicianul lui PSG.
După 7 etape din Ligue 1, PSG ocupă primul loc, cu 15 puncte. Adversara de miercuri, Reims, a urcat pe locul 8, cu 11 puncte.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42