Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG s-a impus în derby-ul cu Lyon și a revenit pe primul loc în Franța! Mbappe a reușit "dubla"

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/03/2021 la 23:55 GMT+2

PSG s-a impus în derby-ul cu Olympique Lyon, scor 4-2, în etapa a 30-a din Ligue 1. Kylian Mbappe a fost omul meciului, reușind o "dublă", dar starul de 22 de ani a părăsit terenul accidentat, în minutul 70.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Lyon (OL) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Groupama Stadium in Decines-Charpieu

Credit imagine: Getty Images

PSG a învins-o pe Olympique Lyon în runda cu numărul 30 din Ligue 1. Formația lui Mauricio Pochettino s-a impus cu 4-2 în deplasare și a revenit pe primul loc în campionatul Franței.

Lyon - PSG 2-4. Mbappe a reușit "dubla" în derby-ul din Ligue 1

Kylian Mbappe s-a aflat din nou într-o formă extraordinară, reușind să deschidă scorul în minutul 15. Danilo a dublat avantajul parizienilor în minutul 32, după o pasă oferită de Marquinhos.
La pauză s-a intrat cu scorul de 2-0, iar recitalul de goluri a continuat în repriza secundă. Angel di Maria a dus scorul la 3-0 în minutul 47.
Mbappe și-a trecut în cont dubla în minutul 52 și a atins o bornă fabuloasă. La vârsta de 22 de ani, 3 luni și o zi, atacantul francez a ajuns la 100 de goluri marcate în Ligue 1, în 142 de apariții.

Mbappe, cifre excepționale în tricoul lui PSG

Mbappe a înscris 20 de goluri în actualul sezon din Franța. Doar alți 5 jucători din cele 5 ligi de top din Europa au atins acest prag în stagiunea curentă:
  • Robert Lewandowski
  • Cristiano Ronaldo
  • Lionel Messi
  • Erling Haaland
  • Andre Silva
Lyon a redus din diferență în minutul 62, prin Slimani, jucătorul introdus cu 6 minute în urmă în locul lui Memphis Depay. Atacantul olandez n-a strălucit în derby-ul cu PSG și a fost înlocuit de Rudi Garcia.
Lyon a înscris și golul secund în minutul 81, prin Cornet, stabilind scorul final.

Mbappe a ieșit accidentat în derby-ul Lyon - PSG 2-4

Pochettino a primit o veste proastă în minutul 70. Mbappe a acuzat probleme musculare și a fost nevoit să părăsească terenul. Chiar dacă nu părea ceva grav, tehnicianul lui PSG a preferat să-l înlocuiască pentru a evita o accidentare mult mai serioasă.
În locul lui Mbappe a fost introdus Neymar. Brazilianul a bifat astfel primul său meci după accidentarea suferită la începutul lunii februarie.
Grație victoriei din această seară, PSG a revenit pe primul loc în Ligue 1, la egalitate de puncte cu Lille (63), care a fost învinsă de Nimes pe teren propriu, scor 1-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo