Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG se pregătește de plecarea lui Mbappe! Parizienii, gata să dea 150 de milioane de € pe Harry Kane

Nicu Savin

Publicat 21/02/2021 la 12:21 GMT+2

Kylian Mbappe nu a acceptat deocamdată propunerea de prelungire a contractului cu PSG și e posibil ca acesta să plece în vară de la vicecampiona Europei. Oficialii de pe Parc de Princes nu stau însă cu mâinile în sân, ci caută variante de înlocuire a starului francez, iar Mauricio Pochettino și-a stabilit deja principala țintă.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe va intra în vară în ultimul an de contract cu PSG. În cazul în care nu va accepta propunerea de prelungire pe care a primit-o deja, parizienii vor fi nevoiți să accepte un transfer al atacantului, pentru a nu risca să-l piardă gratis în vara anului 2022.
În aceste condiții, francezii vor trebui să-l înlocuiască pe Mbappe cu un atacant pe măsură, iar Mauricio Pochettino are un singur nume în minte: Harry Kane. Presa din Anglia scrie că cei doi au păstrat o relație foarte apropiată și după ce antrenorul argentinian a fost demis de la Tottenham și continuă să vorbească foarte des.
Board-ul de pe Parc de Princes are mare încredere în Pochettino și va încerca să-i facă pe plac tehnicianului. Harry Kane a explodat la Tottenham sub comanda lui Pochettino și ar putea fi tentat să lucreze din nou cu acesta, mai ales că ar face-o la un club care câștigă trofee.
Harry Kane

PSG, gata sî plătească 150 de milioane de € pentru Harry Kane

Harry Kane are contract cu Tottenham până în 2024, dar jurnaliștii de la The Mirror scriu că oficialii clubului englez ar fi dispuși să renunțe la atacant pentru o sumă de 150 de milioane de €, una la îndemâna lui PSG, mai ales dacă vor obține bani și din plecarea lui Mbappe.
Manchester City și Manchester United ar fi și ele interesate de Kane și în același timp capabile să plătească suma certuă de Tottenham. Totuși, londonezii ar prefera să-l vândă pe golgheterul său în afara Angliei, pentru a nu-și întări rivalele din Premier League.
În ceea ce-l privește pe atacantul englez, posibilitatea de a placa la un alt club ar putea să-l tenteze din ce în ce mai mult. Kane va împlini în vară 28 de ani și încă nu a câștigat niciun trofeu în carieră, deși este de câțiva ani unul dintre cei mai buni atacanți din lume.
Singurele șanse pentru internaționalul englez de a-și trece în palmares un trofeu au fost finala Champions League din 2019 (pierdută cu Liverpool) și finala Cupei Ligii Angliei din 2015 (pierdută cu Chelsea). Tottenham va avea o nouă ocazie de a cuceri primul trofeu după o pauză foarte lungă în luna aprilie, când londonezii vor disputa finala Cupei Ligii Angliei contra lui Manchester City.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo