Visul lui Donnaruma de a juca în Champions League s-ar putea împlini pe Parc des Prices pentru că Milan așteaptă de 7 ani un meci în cea mai importantă competiție europenă. De 7 ori câștugătoarea trifeului, Milan este într-un declin major, iar Donnarumma și-a pierdut răbdarea.

Gianluigi Donnarumma

Credit imagine: Getty Images

Presa din Franța anunță că PSG a avut deja negocieri cu impresarul lui Donnarumma. Mino Raiola a cerut 6 milioane de euro pe an pentru tânărul portar italian, iar parizienii sunt gata să-i ofere acest salariu. Fostul director al Milanului, Leonardo este cheia afacerii. Brazilianul a ajuns la Paris și acum încearcă să găsească o soluție de transfer pentru portarul italian.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 18 ORE
Donnarumma are contract doar până în 2021 cu Milan și a refuzat deja 4 orferte de prelungire. Raiola a cerut 6 milioane pe an, în timp ce Milan nu oferă mai mult de 4,5.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
IERI LA 13:26
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
25/09/2021 LA 10:18