Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG vrea să dea o nouă lovitură piața transferurilor. Donnarumma următoarea țintă!

Ion Alexandru

Publicat 26/04/2020 la 14:50 GMT+3

Considerat unul dintre cei mai talentați portari din generația sa, Gianlugi Donnarumma a trecut prin multe probleme la Milan. În fiecare an, portarul naționalei Italiei a suferit o nouă dramă, iar PSG vrea acum să profite.

Leonardo, PSG

Credit imagine: Foot123

Visul lui Donnaruma de a juca în Champions League s-ar putea împlini pe Parc des Prices pentru că Milan așteaptă de 7 ani un meci în cea mai importantă competiție europenă. De 7 ori câștugătoarea trifeului, Milan este într-un declin major, iar Donnarumma și-a pierdut răbdarea.
picture

Gianluigi Donnarumma

Credit imagine: Getty Images

Presa din Franța anunță că PSG a avut deja negocieri cu impresarul lui Donnarumma. Mino Raiola a cerut 6 milioane de euro pe an pentru tânărul portar italian, iar parizienii sunt gata să-i ofere acest salariu. Fostul director al Milanului, Leonardo este cheia afacerii. Brazilianul a ajuns la Paris și acum încearcă să găsească o soluție de transfer pentru portarul italian.
Donnarumma are contract doar până în 2021 cu Milan și a refuzat deja 4 orferte de prelungire. Raiola a cerut 6 milioane pe an, în timp ce Milan nu oferă mai mult de 4,5.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
picture

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo