Fotbal
Ligue 1

Răsturnare de situație! Aulas anunță că sezonul din Ligue 1 poate să continue: "Există alte soluții"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jean-Michel Aulas

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
29/04/2020 la 06:36

Președintele celor de la Olympique Lyon crede că sezonul 2019/2020 poate să fie continuat, în ciuda faptului că Guvernul francez a interzis fotbalul până la finalul lunii iulie.

Prim Ministrul Franței, Edouard Philippe, a anunțat marți că sezonul 2019/2020 din sportul francez nu va putea să reînceapă, urmând să nu mai aibă loc nicio competiție sportivă în țară în următoarele luni. În Olanda s-a întâmplat același lucru iar Federația a anunțat finalul sezonului de Eredivisie.

Deși francezii au scris că anunțul lui Philippe pune practic stop sezonului de Ligue 1, Jean-Michel Aulas consideră că existe alte variante pentru încheierea stagiunii. El își dorește să se dispute mai multe partide astfel încât să fie stabilite echipele retrogradate și cele calificate în cupele europene.

Ligue 1

Patronul lui Lyon, Aulas vrea ca acest sezon să fie anulat și șters din cărțile de istorie

14/03/2020 LA 07:55

"Există alternative"

Olympique Lyon era în momentul suspendări sezonului în afara locurilor pentru cupele europene în sezonul următor. De asemenea, Lyon era calificată în finala Cupei Ligii Franței. Încheierea prematură a sezonului i-ar lăsa pe cei de la Lyon în afara cupelor europene iar Aulas le-a spus celor de la AFP că există alte soluții.

(Decizia Guvernului) înseamnă că sezonul e încheiat? Nu sunt sigur. Din moment ce sezonul nu e încheiat, cred că este necesar să găsim soluții alternative, să se joace un anumit număr de meciuri tip play-off în luna august sau să se amâne următorul sezon până dupa 15 septembrie. UEFA vrea competițiile să fie duse până la final. Și-ar fi dorit ca sezonul să se încheie la începutul lunii august. Cred că va trebui să așteptăm ceva mai mult până cei de la Ligă se vor întâlni la finalul săptămânii și se va decide cum se încheie sezonul 2019/2020 | Jean-Michel Aulas, președinte Olympique Lyon

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Transfers

Mourinho a primit ofertă de la Lyon, dar a refuzat-o. Portughezul vrea să revină în Premier League

10/10/2019 LA 06:39
Champions League

Paris Saint-Germain vrea să joace în afara Franței meciurile din UEFA Champions League

29/04/2020 LA 05:35
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1Olympique LyonJean-Michel Aulas
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 22 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe