Prim Ministrul Franței, Edouard Philippe, a anunțat marți că sezonul 2019/2020 din sportul francez nu va putea să reînceapă, urmând să nu mai aibă loc nicio competiție sportivă în țară în următoarele luni. În Olanda s-a întâmplat același lucru iar Federația a anunțat finalul sezonului de Eredivisie.
Deși francezii au scris că anunțul lui Philippe pune practic stop sezonului de Ligue 1, Jean-Michel Aulas consideră că existe alte variante pentru încheierea stagiunii. El își dorește să se dispute mai multe partide astfel încât să fie stabilite echipele retrogradate și cele calificate în cupele europene.

"Există alternative"

Ligue 1
Patronul lui Lyon, Aulas vrea ca acest sezon să fie anulat și șters din cărțile de istorie
14/03/2020 LA 07:16
Olympique Lyon era în momentul suspendări sezonului în afara locurilor pentru cupele europene în sezonul următor. De asemenea, Lyon era calificată în finala Cupei Ligii Franței. Încheierea prematură a sezonului i-ar lăsa pe cei de la Lyon în afara cupelor europene iar Aulas le-a spus celor de la AFP că există alte soluții.
(Decizia Guvernului) înseamnă că sezonul e încheiat? Nu sunt sigur. Din moment ce sezonul nu e încheiat, cred că este necesar să găsim soluții alternative, să se joace un anumit număr de meciuri tip play-off în luna august sau să se amâne următorul sezon până dupa 15 septembrie. UEFA vrea competițiile să fie duse până la final. Și-ar fi dorit ca sezonul să se încheie la începutul lunii august. Cred că va trebui să așteptăm ceva mai mult până cei de la Ligă se vor întâlni la finalul săptămânii și se va decide cum se încheie sezonul 2019/2020 | Jean-Michel Aulas, președinte Olympique Lyon
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Transfers
Mourinho a primit ofertă de la Lyon, dar a refuzat-o. Portughezul vrea să revină în Premier League
10/10/2019 LA 05:44
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53