Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția celor de la PSG după ce au fost desemnați campioni: ”Un titlu diferit, cu care ne mândrim”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/05/2020 la 21:32 GMT+3

PSG a fost desemnată campioana Franţei, după ce autorităţile au decis să nu se mai reia sezonul 2019-2020, iar fundașul echipei din Paris, Thiago Silva, a dedicat titlul din acest an doctorilor care luptă cu noul coronavirus.

Thiago Silva (PSG) célèbre son but contre Dijon en Coupe de France

Credit imagine: Getty Images

Titlul de campioană, câştigat de PSG în acest sezon, a fost dedicat doctorilor. Franţa este a două ţară din Europa, după Olanda, care a decis să nu se mai joace fotbal până în septembrie. În urma hotărârii luate de autorităţi, echipa din Paris, care era pe primul loc în clasamentul din Ligue 1, a fost desemnată campioană, pentru a treia oară la rând.
Thiago Silva, fundaşul parizienilor, a postat un mesaj emoţionant pe contul lui de Instagram.
„Un titlu diferit, cu care ne mândrim, în ciuda circumstanţelor în care l-am câştigat. Pot doar să îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt campionul Franţei pentru a şaptea oară în opt ani. Nu aş fi ajuns până aici fără sprijinul familiei mele, în special iubitei mele soţii şi copiilor mei, colegilor mei de echipă, tot staff-ul şi suporterii. Lor le dedic acest titlu, dar în special suporterilor şi doctorilor şi personalului medical care luptă, în toată lumea, contra COVID-19. Ei sunt jucătorii noştri azi, pentru a face tot posibilul să ne întoarcem cât mai repede pe teren”, a spus Thiago Silva.
În sezonul următor, PSG va merge în Liga Campionilor, alături de echipele de pe locurile doi şi trei, Olympique Marseille şi Rennes. Lorient, liderul din Liga a II-a, şi Lens, echipa de pe locul doi, au fost promovate în Ligue 1, în timp ce Amiens şi Toulouse au retrogradat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo