Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul argentinianului

Cristian Mihală

Publicat 20/09/2021 la 07:36 GMT+3

Probleme mari la PSG, acolo unde Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino, în momentul în care a fost schimbat, în partida cu Lyon, scor 2-1.

Messi et Pochettino lors du remplacement de l'Argentin

Credit imagine: Getty Images

Situație tensionată pe Parc des Princes, chiar dacă formația din capitala Franței are maximum de puncte după 6 etape. La mijlocul săptămânii trecute, PSG a dezamăgit, reușind doar un egal cu FC Brugge, în Liga Campionilor. Aseară, formația lui Pochettino s-a chinuit cu Lyon, fiind condusă cu 1-0. Neymar, din penalty și Icardi, în prelungiri, întorcând rezultatul.
În minutul 76, Pochettino a luat o decizie surprinzătoare, alegând să îl scoată pe Messi. Deși echipa avea nevoie de gol, iar Mbappe părea varianta logică de schimbare, în contextul accidentării din Champions League. Tehnicianul argentinian a preferat să îl scoată pe conaționalul său, iar acesta a refuzat să îi strângă mâna, nemulțumit de alegere.
La final, Pochettino a încercat să minimizeze importanța gestului starului de 34 de ani, dar tot mai multe voci susțin că tehnicianul e într-o situație tot mai delicată la formația pariziană.
"Toți știu că avem foarte mulți jucători de mare valoare, există un lot de 35 de fotbaliști. Antrenorul trebuie mereu să facă alegeri, atât înainte de meci, cât și în timpul lui. Mă raportez mereu la ce e mai bine pentru echipă și pentru jucători. Uneori alegerile sunt bune, alteori nu, uneori nemulțumesc jucătorii. Pentru asta sunt aici, să fac alegeri. Am vorbit cu Leo după partidă, l-am întrebat dacă are vreo problemă și mi-a zis că nu", a spus Pochettino la conferința de presă, potrivit getfootballnewsfrance.com.
CITEȘTE ȘI
De ce a fost schimbat Messi în PSG-Lyon 2-1
Întrebat de ce a apelat la această schimbare neașteptată, în contextul în care Messi poate rezolva oricând o partidă, prin calitatea sa, fostul antrenor al lui Spurs a vorbit despre faptul că acesta nu e la 100% din punct de vedere fizic și exista, în acest context, riscul unei accidentări.
"Am luat decizia de a-l scoate pe Messi pentru a îl proteja de o posibilă accidentare. Avem meciuri importante în față și dorim să îl protejăm", a explicat tehnicianul argentinian.
190 de minute a jucat până acum Messi la PSG, fără să reușească vreun gol sau vreo pasă decisivă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo