Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reims, cea mai tare defensivă a Europei. Manchester City e mașina de goluri

Ion Alexandru

Actualizat 28/10/2019 la 17:18 GMT+2

Avem multe surprize în topul celor mai bune defensive din primele 5 campionate ale Europei. Echipa franceză Reims a primit cele mai puține goluri.

Rajkovic, Reims

Credit imagine: Getty Images

Sârbul Predrag Rajkovic a reușit să primească doar 4 goluri în primele 11 etape din Franța. Antrenorul David Guion a creat o defensivă redutabilă la Reims, care a încasat gol doar de la Brest, Nantes și Dijon. Victoriile cu Marseille și PSG au urcat pe Reims până pe locul 4 în prima ligă franceză.
PSG și Atletico Madrid au luat doar 5 goluri în acest debut de sezon. Tot la cota 5 în dreptul golurilor primite este și Wolsburg. Austriacul Pervan (6 meciuri) și belgianul Casteels (3 meciuri) și-au împarțit poarta lui Wolfsburg, singura echipă invincibilă din Bundesliga în acest sezon.
Două echipe în ascensiune, Nantes și Athletic Bilbao au crescut mult în acest debut de sezon datorită defensivei. Fiecare au încasat câte 7 goluri.
picture

Defensive

Credit imagine: Eurosport

Guardiola a construit o mașinărie ofensivă la Manchester City. Aguero, Sterling, Bernardo Silva și Gabi Jesus au fost foarte eficienți. 32 de goluri în primele 10 etape sunt cifrele lui Manchester City. A două ofensivă a Europei este, poate surprizător, a unei echipe din Italia. Atalanta lui Gasperini a dat 28 de goluri în 9 meciuri.
PSG și marea surpriză a sezonului în Premier League, Leicester au marcat de câte 25 de ori. Sezonul trecut, Villarreal a fost la retrogradare, iar acum a marcat mai mult decât Real, Barcelona sau Sevilla. Gerard Moreno a dat 7 goluri și este cel mai bun marcator din La Liga în primele 10 etape.
picture

Ofensive

Credit imagine: Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo