Getty Images

Reims, cea mai tare defensivă a Europei. Manchester City e mașina de goluri

Reims, cea mai tare defensivă a Europei. Manchester City e mașina de goluri

28/10/2019 la 15:15Actualizare 28/10/2019 la 17:18

Avem multe surprize în topul celor mai bune defensive din primele 5 campionate ale Europei. Echipa franceză Reims a primit cele mai puține goluri.

Sârbul Predrag Rajkovic a reușit să primească doar 4 goluri în primele 11 etape din Franța. Antrenorul David Guion a creat o defensivă redutabilă la Reims, care a încasat gol doar de la Brest, Nantes și Dijon. Victoriile cu Marseille și PSG au urcat pe Reims până pe locul 4 în prima ligă franceză.

PSG și Atletico Madrid au luat doar 5 goluri în acest debut de sezon. Tot la cota 5 în dreptul golurilor primite este și Wolsburg. Austriacul Pervan (6 meciuri) și belgianul Casteels (3 meciuri) și-au împarțit poarta lui Wolfsburg, singura echipă invincibilă din Bundesliga în acest sezon.

Două echipe în ascensiune, Nantes și Athletic Bilbao au crescut mult în acest debut de sezon datorită defensivei. Fiecare au încasat câte 7 goluri.

Defensive

DefensiveEurosport

Guardiola a construit o mașinărie ofensivă la Manchester City. Aguero, Sterling, Bernardo Silva și Gabi Jesus au fost foarte eficienți. 32 de goluri în primele 10 etape sunt cifrele lui Manchester City. A două ofensivă a Europei este, poate surprizător, a unei echipe din Italia. Atalanta lui Gasperini a dat 28 de goluri în 9 meciuri.

Ofensive

OfensiveEurosport