Fotbal
Ligue 1

Reims, cea mai tare defensivă a Europei. Manchester City e mașina de goluri

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Rajkovic, Reims

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
28/10/2019 la 14:15 | Actualizat 28/10/2019 la 15:18

Avem multe surprize în topul celor mai bune defensive din primele 5 campionate ale Europei. Echipa franceză Reims a primit cele mai puține goluri.

Sârbul Predrag Rajkovic a reușit să primească doar 4 goluri în primele 11 etape din Franța. Antrenorul David Guion a creat o defensivă redutabilă la Reims, care a încasat gol doar de la Brest, Nantes și Dijon. Victoriile cu Marseille și PSG au urcat pe Reims până pe locul 4 în prima ligă franceză.

PSG și Atletico Madrid au luat doar 5 goluri în acest debut de sezon. Tot la cota 5 în dreptul golurilor primite este și Wolsburg. Austriacul Pervan (6 meciuri) și belgianul Casteels (3 meciuri) și-au împarțit poarta lui Wolfsburg, singura echipă invincibilă din Bundesliga în acest sezon.

Champions League

Manchester City - Lyon 1-3 şi Guardiola e out din Champions League. Semifinale franco-germane

ACUM 3 ORE

Două echipe în ascensiune, Nantes și Athletic Bilbao au crescut mult în acest debut de sezon datorită defensivei. Fiecare au încasat câte 7 goluri.

Defensive

Credit imagine: Eurosport

Guardiola a construit o mașinărie ofensivă la Manchester City. Aguero, Sterling, Bernardo Silva și Gabi Jesus au fost foarte eficienți. 32 de goluri în primele 10 etape sunt cifrele lui Manchester City. A două ofensivă a Europei este, poate surprizător, a unei echipe din Italia. Atalanta lui Gasperini a dat 28 de goluri în 9 meciuri.

PSG și marea surpriză a sezonului în Premier League, Leicester au marcat de câte 25 de ori. Sezonul trecut, Villarreal a fost la retrogradare, iar acum a marcat mai mult decât Real, Barcelona sau Sevilla. Gerard Moreno a dat 7 goluri și este cel mai bun marcator din La Liga în primele 10 etape.

Ofensive

Credit imagine: Eurosport

Serie A

Schimbul anului între Juventus și Manchester United. Pirlo vrea să lucreze cu un fost coechipier

IERI LA 13:24
Serie A

Juventus vrea să scape de Ronaldo din cauza salariului. Starul portughez a fost oferit Barcelonei

13/08/2020 LA 07:58
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1JuventusParis Saint-GermainMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol