Sârbul Predrag Rajkovic a reușit să primească doar 4 goluri în primele 11 etape din Franța. Antrenorul David Guion a creat o defensivă redutabilă la Reims, care a încasat gol doar de la Brest, Nantes și Dijon. Victoriile cu Marseille și PSG au urcat pe Reims până pe locul 4 în prima ligă franceză.
PSG și Atletico Madrid au luat doar 5 goluri în acest debut de sezon. Tot la cota 5 în dreptul golurilor primite este și Wolsburg. Austriacul Pervan (6 meciuri) și belgianul Casteels (3 meciuri) și-au împarțit poarta lui Wolfsburg, singura echipă invincibilă din Bundesliga în acest sezon.
Două echipe în ascensiune, Nantes și Athletic Bilbao au crescut mult în acest debut de sezon datorită defensivei. Fiecare au încasat câte 7 goluri.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
06/12/2022 LA 16:39

Defensive

Credit imagine: Eurosport

Guardiola a construit o mașinărie ofensivă la Manchester City. Aguero, Sterling, Bernardo Silva și Gabi Jesus au fost foarte eficienți. 32 de goluri în primele 10 etape sunt cifrele lui Manchester City. A două ofensivă a Europei este, poate surprizător, a unei echipe din Italia. Atalanta lui Gasperini a dat 28 de goluri în 9 meciuri.
PSG și marea surpriză a sezonului în Premier League, Leicester au marcat de câte 25 de ori. Sezonul trecut, Villarreal a fost la retrogradare, iar acum a marcat mai mult decât Real, Barcelona sau Sevilla. Gerard Moreno a dat 7 goluri și este cel mai bun marcator din La Liga în primele 10 etape.

Ofensive

Credit imagine: Eurosport

Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58
Serie A
Juventus, în atenția UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar! Anunț de ultimă oră
01/12/2022 LA 18:18