Sârbul Predrag Rajkovic a reușit să primească doar 4 goluri în primele 11 etape din Franța. Antrenorul David Guion a creat o defensivă redutabilă la Reims, care a încasat gol doar de la Brest, Nantes și Dijon. Victoriile cu Marseille și PSG au urcat pe Reims până pe locul 4 în prima ligă franceză.
PSG și Atletico Madrid au luat doar 5 goluri în acest debut de sezon. Tot la cota 5 în dreptul golurilor primite este și Wolsburg. Austriacul Pervan (6 meciuri) și belgianul Casteels (3 meciuri) și-au împarțit poarta lui Wolfsburg, singura echipă invincibilă din Bundesliga în acest sezon.
Două echipe în ascensiune, Nantes și Athletic Bilbao au crescut mult în acest debut de sezon datorită defensivei. Fiecare au încasat câte 7 goluri.
Fotbal
UEFA, obligată să-și revoce toate acțiunile împotriva cluburilor fondatoare ale Superligii Europene
ACUM 35 MINUTE

Defensive

Credit imagine: Eurosport

Guardiola a construit o mașinărie ofensivă la Manchester City. Aguero, Sterling, Bernardo Silva și Gabi Jesus au fost foarte eficienți. 32 de goluri în primele 10 etape sunt cifrele lui Manchester City. A două ofensivă a Europei este, poate surprizător, a unei echipe din Italia. Atalanta lui Gasperini a dat 28 de goluri în 9 meciuri.
PSG și marea surpriză a sezonului în Premier League, Leicester au marcat de câte 25 de ori. Sezonul trecut, Villarreal a fost la retrogradare, iar acum a marcat mai mult decât Real, Barcelona sau Sevilla. Gerard Moreno a dat 7 goluri și este cel mai bun marcator din La Liga în primele 10 etape.

Ofensive

Credit imagine: Eurosport

Ligue 1
Pochettino a făcut lumină în cazul transferului lui Kylian Mbappe de la PSG! Anunțul antrenorului
ACUM 18 ORE
Serie A
Allegri, discurs tranșant în privința banderolei de căpitan la Juventus! De ce Bonucci nu o va purta
27/07/2021 LA 20:45